Είναι αλήθεια ότι η Kate Moss μπορεί να φορέσει τα πάντα. Από edgy total black looks, μέχρι animal prints και πιο θηλυκά κομμάτια, η γκαρνταρόμπα της μοιάζει ατελείωτη και μόνο εκείνη καταφέρνει, με ένα μοναδικό τρόπο, να κάνει κάθε κομμάτι να υπηρετεί το δικό της στυλ- να το φοράει και να μην τη φορά.

Ωστόσο, ένα από τα items που σπάνια την έχουμε δει να φοράει, είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της εποχής, τα sneakers. Αυτό όμως, δεν εμπόδισε την Kate να σχεδιάσει τη δική της εκδοχή για τα διάσημα Samba trainers της Adidas.

Η εταιρία αθλητικών ειδών ανέθεσε σε διάσημες προσωπικότητες της μόδας όπως η Moss, η Naomi Campbell και ο Marc Jacobs να σχεδιάσουν τη δική τους εκδοχή για τα παπούτσια με αφορμή το London Pride, αλλά το μοντέλο που ξεχώρισε ήταν αυτό της Kate Moss- και αυτό γιατί ήταν τελείως διάφανο.

Tα διάφανα, συλλεκτικά sneakers

Τα συλλεκτικά sneakers θα εκτίθενται στην HENI Gallery του Soho από τις 4 ως τις 10 Ιουλίου ενώ θα τεθούν σε δημοπρασία στο Ebay. Τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα  Albert Kennedy Trust που προσφέρει στήριξη στα μέλη της LGBTQ+  κοινότητας.

Η Kate Moss σχεδίασε το πιο πρωτοποριακό μοντέλο

 

TAGS