Σχεδιαστής, στυλίστας, καλλιτέχνης μα πάνω απ' όλα μια προκλητική φιγούρα της μόδας που ζει, αναπνέει και κινείται στο Λονδίνο. Αγαπά την πρόκληση, τις αντιθέσεις και εργάζεται πυρετωδώς στο να δημιουργεί σήμερα τα ρούχα που θα φοράμε όλοι μας στο μέλλον.
Ο Daniel Lismore, έχει ύψος 1,93, μακριά μαλλιά μέχρι τη μέση και ανδρόγυνα χαρακτηριστικά, ενώ συνήθως φοράει ρούχα με πολλά layers. Οι πηγές έμπνευσης του ποικίλουν από το παραδοσιακό Γιαπωνέζικο στυλ μέχρι τα σκουπίδια, ενώ το μεγαλύτερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας του έχει αποκτηθεί από τα διάφορα ταξίδια του ανά τον κόσμο.
Όλα ξεκίνησαν στα 17 του, όταν τον ανακάλυψε ένα πρακτορείο μοντέλο και άρχισε να φωτογραφίζεται από τον Mario Testino και την Ellen Von Unwerth για την Βρετανική Vogue, το i-D και τη L’Uomo Vogue.
Κατόπιν άρχισε να ασχολείται με το styling και των editorials, ενώ 4 χρόνια πριν έγινε διευθυντής του δημιουργικού τμήματος της εταιρείας Sorapol, ντύονοντας σταρ όπως η Nicki Minaj.
Η εμμονή του μάλιστα να επαναχρησιμοποιεί τα ρούχα του αντί να τα αγοράζει -άλλος ένας σχεδιαστής με οικολογική συνείδηση- του έδωσε μια θέση στην καμπάνια «Close The Loop» των H&M, ενώ θα εμφανιστεί και στην νέα ταινία Absolutely Fabulous.
Λατρεύει την Vivienne Westwood τους παλαιστές WWF, το Star Trek, την Bjork, τον Marily Manson, τον David Bowie και τον Boy George.
Αυτό το διάστημα μάλιστα διοργανώνεται έκθεση με τις δημιουργίες του στο Savannah College of Art and Design, με τίτλο «Be Yourself, Everyone Else is Taken», μέχρι την 1η Απριλίου και περιλαμβάνει περίπου 3,000 κομμάτια από την πλούσια γκαρνταρόμπα του.