Τα καινούργια legwear της Calzedonia με τη σφραγίδα Made in Italy, έχουν όλα τα χαρίσματα που αναζητάμε και αποτελούν must-have για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, προσφέροντας απόλυτη ποιότητα αλλά και ενσωματώνοντας όλες τις τελευταίες τάσεις στον τομέα, με ειδικά επεξεργασμένα νήματα και προτάσεις για κάθε στυλ, ανάγκη και περίσταση.

 

 

Δοκιμάστε το Total Shaper με την τελειότητα των 30 den και ως δια μαγείας, η κοιλιά, οι γοφοί και οι γλουτοί τιθασεύονται.

Προσφέρει  μέτρια σύσφιξη στα πόδια που έχει ως αποτέλεσμα καλοσχηματισμένα πόδια αλλά και μία αίσθηση ελαφρότητας και well-being. Προσφέρεται και σε 80 den.

 

 

Με Ιταλικό DNA ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας

 

Απολαύστε το Totally Invisible. Ενα άνετο καλσόν χωρίς ραφές που παραμένει αόρατο ακόμα και κάτω από τα πιο εφαρμοστά ρούχα αλλά μπορεί και καλύπτει τις ατέλειες. Προσφέρεται σε διαφανές 20 den, ματ ή 50 den.

 

 

Προκαλέστε με το διαφανές Back Seam με τη ραφή στο πίσω μέρος του ποδιού για αέρα διαχρονικής θηλυκότητας και αίσθηση slim. Ιδανικό για glam βραδινό ντύσιμο στα 20 den.

 

Παραμείνετε άνετη το Extremely Matt, το απόλυτα διαφανές ματ καλσόν στα 20 den, με φυσικό αποτέλεσμα. Είναι εξαιρετικά άνετο, ενώ συγχρόνως προσφέρει τέλεια εφαρμογή χάρη αλλά και άνετη μέση που δεν πιέζει.

 

8 ειδικά επεξεργασμένα νήματα για κάθε στυλ, ανάγκη και περίσταση

 

 

 

 

Φορέστε χωρίς άγχος με το Resistant 15, το διαφανές 15 den ματ καλσόν που με το καινοτόμο νήμα του αποτρέπει τη χαλάρωση στα πόδια και διαρκεί περισσότερο για να αντέχει στις καθημερινές καταπονήσεις.

 

Λάμψτε με το Second Skin που με μόλις 5 den είναι αόρατο πάνω από το δέρμα και προσφέρει το nude effect αναδεικνύοντας την όψη των ποδιών.

 

Ζήστε τη ζωή με το Action. Το καλσόν που προσφέρεται σε 20 den με μέτρια σύσφιξη στα πόδια και 40 den για έντονη σύσφιξη, καλσόν έχουν σχεδιαστεί για ελαφριά αλλά έντονη αίσθηση στα πόδια μαζί με άνεση για εκείνες που περνάνε πολύ χρόνο σε ορθοστασία αλλά και για όσες ταξιδεύουν συχνά.

 

Αψηφήστε το κρύο με το Thermal, το οπάκ καλσόν από μικροΐνα με μία μαλακή εσωτερική επένδυση για θερμαντικό εφέ ώστε να απολαμβάνετε τις χειμωνιάτικες βόλτες χωρίς να κρυώνετε αναδεικνύοντας τη θηλυκότητά σας.

 

Μέρα με τη μέρα, η Calzedonia δημιουργεί εκείνα τα σχέδια που θα ικανοποιούν τα γούστα και τις επιθυμίες κάθε γυναίκας.

TAGS