Μπορεί να αντιγράφει διάσημες στο Instagram αλλά το κάνει για συγκεκριμένο σκοπό κι έχει τον δικό της δυνατό χαρακτήρα. Είναι μια ευρηματική γυναίκα με έντονες καμπύλες που σε καμία περίπτωση δεν συμβιβάζεται με outfits που «απευθύνονται μόνο» σε plus size κορίτσια.

Η Katie Sturino, η body positive blogger με τους 537 χιλιάδες ακόλουθους, έχει δημιουργήσει στο Instagram ένα από τα ιδιαίτερα και διασκεδαστικά project μόδας. Σκοπός της είναι να αποδείξει πώς το στιλ δεν βασίζεται στο μέγεθος και πώς δεν χρειάζεται να είναι κανείς αδύνατος για να είναι κομψός!

H γυναίκα αυτή, με τις πλούσιες καμπύλες της, αντιγράφει τα look της Μέγκαν Μαρκλ, της Τζίτζι Χαντίντ, της Βικτόρια Μπέκαμ, της Μπλέικ Λάιβλι και της Τζένιφερ Ανιστον και άλλων πολλών γυναικών που θεωρούνται πολύ καλοντυμένες και ενθουσιάζει.

Μάλιστα έχει δημιουργήσει το hashtag #SupersizeThe Look δηλαδή «Διόγκωσε την εμφάνιση», για να δημοσιεύει φωτογραφίες στις οποίες φοράει (σχεδόν) τα ίδια σύνολα με τις αγαπημένες τις celebrities και ποζάρει ακριβώς όπως και εκείνες σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας τους. Σκοπός της είναι να δημιουργήσει μια θετική εικόνα μόδας για τους πιο εύσωμους ανθρώπους.

Οι followers της την θαυμάζουν για το project της και συχνά της κάνουν θετικά σχόλια για το σώμα της, το στιλ της και όλο αυτό που αντιπροσωπεύει. Η νεαρή influencer δεν σταματάει εκεί αλλά παροτρύνει τις γυναίκες να έχουν αυτοπεποίθηση και να αγαπούν το σώμα τους. Με τις φωτογραφίες της θέλει να δείξει σε όλα τα κορίτσια ότι μπορούν να υιοθετήσουν το στυλ των celebrities και μάλιστα σε οποιοδήποτε μέγεθος.

 

Δείτε τα υπέροχα looks της Katie Sturino

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS