Σε όλες μας αρέσει να χαζεύουμε online τα ρούχα της επόμενης σεζόν, είτε για να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για τα πιο βαριά ρούχα, είτε για να μπούμε στο κλίμα, είτε για να δούμε τις τάσεις που έρχονται. Επειδή το στυλ, όμως είναι πάνω από μόδες και τρεντ, επειδή μια στιλάτη γυναίκα ξέρει τι της ταιριάζει και τι όχι και γνωρίζει πώς να συνδυάζει με επιτυχία τα κομμάτια της ντουλάπας της, τότε, αυτή η γυναίκα μπορεί να ανακαλύψει θησαυρούς παντού. 

Μπορεί, για παράδειγμα, να βρει καλοκαιρινά ρούχα στα χειμωνιάτικα και φυσικά το ανάποδο. Μπορεί να βρει τοπ με 3 ευρώ και φούστες με 8 ευρώ, στις εκπτώσεις, τα οποία να φοριούνται με άνεση όλες τις εποχές και να ορίζουν μια «έξυπνη αγορά», που κάθε φορά να λαμβάνει το «μπράβο» από τους γύρω της. 

Έτσι, με αυτό το σκεπτικό, μπήκαμε στα Mango και χαζεύοντας τα ρούχα των εκπτώσεων βρήκαμε πολλά κομμάτια που ταιριάζουν στη χειμωνιάτικη ντουλάπα μας και στοιχίζουν λίγα χρήματα. Οπότε και πράξαμε αναλόγως. Τα αγοράσαμε ανυπομονώντας να τα εντάξουμε στα ντυσίματα της επόμενης μέρας. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΑΝGO ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ 

Πουλόβερ με πλέξη δαντέλα Aρχική τιμή 25,99 € Ισχύουσα τιμή12,99 €
BLAZER Αρχική τιμή 59,99 € Ισχύουσα τιμή 29,99 €
Τσάντα όγκος oversized Αρχική τιμή 29,99 € Ισχύουσα τιμή 19,99 €

 

Μπότα δερμάτινη ψηλή αρχική τιμή 119,99 € Ισχύουσα τιμή 59,99 €
Πουλόβερ πλεκτό ελαστικό Αρχική τιμή 22,99 € Ισχύουσα τιμή 9,99 €
Τζιν Slouchy Regina Αρχική τιμή 29,99 € Ισχύουσα τιμή 17,99 €

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

 

TAGS