Όσα πράγματα μπορεί να αγαπήσει κανείς στο καλοκαίρι, άλλα τόσα μπορεί να βρει για να αγαπήσει στο φθινόπωρο. Zεστοί καφέδες και οι πρώτες βροχές, τα ολοκαίνουργια ankle boots και τα χουχουλιάρικα πουλόβερ είναι σίγουρα ανάμεσα σε αυτά, αλλά αν είσαι από εκείνους που ανέκεθεν αντιμετώπιζες δυσκολία στο πρωινό ξύπνημα ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με ένα διαφορετικό πρόβλημα. Πόσο εύκολα κάνεις την καρδιά σου πέτρα, να αποχωριστείς τα ζεστά σου σκεπάσματα για να βρεις στους δρόμους και την κίνηση της πόλης; 

Οι περισσότεροι το έχουμε σκεφτεί λίγο - πολύ. Θα ήμασταν ευγνώμων αν με κάποιο μαγικό τρόπο μπορούσαμε να πάρουμε το πάπλωμα μας μαζί στο γραφείο ή στις εξωτερικές δουλειές μας. Και να που η River Island σε συνεργασία με την Ashish προσπαθεί να κάνει το κοινό αυτό όνειρο πραγματικότητα σχεδιάζοντας το αφράτο μπουφάν - sleeping bag το οποίο συνδυάζει την άνεση ενός μπουφάν με τη θέρμη του κρεβατιού σου. 

Το ακόμα καλύτερο είναι ότι το κομμάτι που λειτουργεί ως πάπλωμα είναι αποσπώμενο και έτσι μπορεί να αφαιρεθεί αφήνοντας αυτούσιο το μπουφάν. 

Μέχρι στιγμής το εν λόγω ρούχο-κουβέρτα κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, το ροζ και το χακί και προσπαθεί να επιβάλλει μία ολοκαίνουργια τάση στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα μπουφάν μας.

Το κόστος φτάνει στα 180 ευρώ και παρά το γεγονός ότι δεν είναι χαμηλό το μπουφάν- sleeping bag ξεπουλάει σαν ζεστό ψωμάκι στο διαδίκτυο. 

Με πληροφορίες από τον Independent.

TAGS