Η φωτογένεια δεν είναι κάτι που απλώς το έχεις ή δεν το έχεις αλλά κάτι το οποίο με αρκετή εξάσκηση μπορεί να καλλιεργηθεί. Εκτός από το σωστό σου προφίλ και το πόσο πρέπει να χαμογελάς για να δείχνεις πιο γλυκιά και λαμπερή οι ειδικοί σε ενημερώνουν ότι υπάρχει ακόμα ένα μυστικό προκειμένου να δείχνεις κάθε φορά πιο εντυπωσιακή στις φωτογραφίες. 

Και αυτό δεν είναι άλλο από το χρώμα στο ρούχο που φορας. Ακούγεται πράγματι λογικό ότι κάποια συγκεκριμένα χρώματα δείχνουν πιο όμορφα στις φωτογραφίες και κάνουν κατ' επέκταση και εσένα να δείχνεις πιο όμορφη. 

Ο Lee Eiseman, γενικός διευθυντής του Pantone Color Institute και συγγραφέας του βιβλίου "The Complete Color Harmony, Pantone Edition?" είναι πιθανόν από τους πιο ειδικούς ανθρώπους για να μιλήσει πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ποιο είναι οπότε εκείνο το χρώμα που πρέπει να αποφύγεις αν ξέρεις ότι πρόκειται να βγεις αρκετές φωτογραφίες ένα συγκεκριμένο βράδυ; Σύμφωνα με τον Eiseman πριν ακούσεις το κλικ της φωτογραφικής μηχανής πρέπει να μείνεις μακριά από το λευκό και τα λοιπά παλ χρώματα.

Αντίθετα, μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις έναν από τους παρακάτω χρωματισμούς. Βαθύ κόκκινο, σκούρο πράσινο, έντονο μοβ ή μπλε. Όλες αυτές οι αποχρώσεις θα σε κάνουν να δείχνεις πολύ πιο θελκτική στις εικόνες καθώς είναι πολύ πλούσιες και ζεστές στο μάτι. Αν παρόλα αυτά θέλεις πάση θυσία να βάλεις κάτι ουδέτερο διάλεξε ένα ρούχο σε αποχρώσεις του γκρι που είναι πολύ καλύτερο και κολακευτικό ακόμα και από το μαύρο. 

Ο Eiseman επίσης διευκρινίζει ότι μπορεί το λευκό και το μαύρο να μην είναι καλές επιλογές αν φορεθούν μεμονωμένα αλλά κάνουν πολύ καλή αντίθεση αν τα φορέσεις μαζί.

Δες παρακάτω μερικές επιλογές αν θέλεις να εμπλουτίσεις τη ντουλάπα σου βάση των συμβουλών του Eiseman

Δες το εδώ

DIAMOND-PATTERNED VELVET DRESS DETAILS, ΖARA, 19.95 EUR

Δες το εδώ

DRESS WITH BUTTONS ON SHOULDER DETAILS, ΖΑRA, 39.95 EUR

Δες το εδώ

PLEATED MIDI DRESS DETAILS, ZARA, 39.95 EUR

Δες το εδώ

SHORT JUMPSUIT DETAILS, ΖARA, 29.95 EUR

Δες το εδώ

Φόρεμα βελούδινο εμπριμέ, MANGO, 29,99€

Δες το εδώ

Φόρεμα μακρύ σατινέ, ΜΑΝGO, 79,99€

Δες το εδώ

OPEN-BACK LONG DRESS, UTERQUE, 129.00 €

 

 

 

 

 

 

TAGS