Δεν γίνεται να μην το έχεις προσέξει: τα κορίτσια της νέας γενιάς έχουν άλλη σχέση με τη γυμναστική. Η προπόνηση και τα αθλήματα έχουν μπει πραγματικά στην καθημερινότητα μας σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ' ότι συνέβαινε στο παρελθόν και είναι λογικό κάτι τέτοιο να έχει και τις προεκτάσεις της στο στυλ μας αλλά και στις τάσεις της μόδας.

Με το αθλητικό ντύσιμο και το casual λουκ να κερδίζει όλα και μεγαλύτερο έδαφος ακόμα και σε πιο απογευματινές (ή και βραδινές) εμφανίσεις οι μεγάλες εταιρίες ρούχων κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να προσαρμοστούν, ενώ όσα καταστήματα ειδικεύονται έτσι κι αλλιώς στο συγκεκριμένο είδος ένδυσης περνούν μία από τις καλύτερες περιόδους τους.

Ποια είνα όμως εκείνη η μάρκα που έχει κλέψει εντελώς τις καρδιές των πιο ενημερωμένων millenials στον πλανήτη, εκείνων που και ψάχνουν την άνεση και ξέρουν πώς να ντυθούν;

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία της εφαρμογής Poshmark, η οποία σχετίζεται με ηλεκτρονικές αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο, υπάρχει μία συγκεκριμένη εταιρία που αυτή την περίοδο κάνει χρυσές δουλειές χάρη στα πολυ σέξι αθλητικά της ρούχα.

Αυτή δεν είναι άλλη από την αλυσίδα Lululemon πάνω ακόμα κι από μάρκες από οι Gucci, Αdidas, Free People και Madewell.

Παράλληλα τα στατιστικά δείχνουν ότι οι millenials αγαπούν ιδιαιτέρως τα Nike sneakers, περισσότερα απ' οποιαδήποτε άλλη μάρκα αθλητικών παπουτσιών.

Προς το παρόν πάρε μία γεύση από τα αγαπημένα Lululemon για να καταλάβεις κι εσύ γιατί έχουν αγαπηθεί με τόσο μανία.

Δες το εδώ

Free To Be Bra $48.00 USD

Δες το εδώ

Invigorate 7/8 Tight $98.00 USD

 Δες το εδώ

Loud & Clear Jacket $148.00 USD
TAGS