Οι εμφανίσεις της μπορεί να μην είναι η επιτομή του εξτρίμ -πώς θα μπορούσε άλλωστε, αλλά σίγουρα δεν είναι οι πιο βαρετές. Αντιθέτως, πάντα κάνουν εντύπωση και κινούνται στα πλαίσια που ορίζει το σχήμα της εποχής. Είναι ενημερωμένη και σύγχρονη, ενώ πάντα τροφοδοτεί τα παγκόσμια μίντια με υλικό προς σχολιασμό. Είναι μαγνήτης βλεμμάτων.  

Παρατηρώντας την φωτό με την πρόσφατη συνύπαρξή της με τη σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, στον Λευκό Οίκο, προσέξαμε το εξής παράδοξο: η Μελάνια δεν κρατούσε τσάντα. Συγκριτικά δε, με την Μαρέβα, η οποία είχε μία Chanel τσάντα περασμένη στον ώμο, η οποία κυριαρχούσε στην εικόνα της.

«Δεν κρατάει τσάντα» είπαμε μεταξύ μας στο γραφείο. «Ε, θα βαρέθηκε» υπέθεσε κάποια. «Λες;» αναρωτήθηκε κάποια άλλη. «Τι παίζει εδώ;» αναφωνήσαμε όλες μαζί. Ανατρέξαμε στο ίντερνετ και διαπιστώσαμε ότι, όντως, δεν κρατάει τσάντα σε ποσοστό 99,9% των εμφανίσεων της. Ακόμα και στις επίσημες, ακόμα και στις casual. 

Μόνο όταν ταξιδεύει με αεροπλάνο κρατάει τσάντα και αυτή είναι κάποιο μοντέλο της Birkin του οίκου Hermes. Αλλιώς, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, τα χέρια της είναι ελεύθερα ή κρατιέται χέρι-χέρι με τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Το επόμενο, εύλογο ερώτημα είναι γιατί δεν κρτάει τσάντα; 

Παρατηρώντας την φωτό με την πρόσφατη συνύπαρξή της με τη σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, στον Λευκό Οίκο, προσέξαμε το εξής παράδοξο: η Μελάνια δεν κρατούσε τσάντα.

Ο Άγγλος σχεδιαστής Gareth Pugh έχει πει στο παρελθόν ότι οι τσάντες είναι ένα γεροντικό αξεσουάρ και για αυτόν τον λόγο δε σχεδιάζει ο ίδιος, δε θέλει να συνδέσει την υπογραφή του με αυτό το αξεσουάρ. 

Δε γνωρίζουμε εάν η Μελάνια έχει κάτι ανάλογο στο μυαλό της ή αν δεν επιθυμεί να κουβαλάει έξτρα βάρος, όμως μοιάζει -και είναι- απαλλαγμένη από ένα βασικό αξεσουάρ, πάνω στο οποίο άλλες γυναίκες στηρίζουν ολόκληρο το ντύσιμό τους. Από αυτό ξεκινούν, δηλαδή. Ή εναλλάσσουν το βασικό αυτό αξεσουάρ ανάλογα με το ύφος και το στυλ των εκάστοτε ντυσιμάτων. 

Όπως να 'χει εμάς μας αρέσει που δεν κρατάει τσάντα, την κάνει να δείχνει πιο ανέμελη και πιο νέα -σαφώς και πιο πλούσια, μιας και δε χρειάζεται να έχει το πορτοφόλι της ή τις κάρτες της μαζί. 

Άλλωστε, εάν η τσάντα ήταν πάντα κάτι απαραίτητο δε θα υπήρχε η έκφραση «κουβαλούσε μία τσάντα». Θα υπήρχε; 

Δείτε μερικές από τις επίσημες και μη εμφανίσεις της -όλες στερούνται τσάντας: 

Δείτε ένα βίντεο με τις εμφανίσεις της Μελάνια στο οποίο διακρίνεται να κρατάει μόνο μία φορά μία Birkin Hermes: 

 

Φωτό: EPA 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS