Το Black Friday, ο αγαπημένος θεσμός shopping, αποκτά για πρώτη φορά summer edition μόνο στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Την Παρασκευή 31 Μαΐου και το Σάββατο 1 Ιουνίου, ο απόλυτος fashion προορισμός σας περιμένει με τις μεγαλύτερες προσφορές του καλοκαιριού σε αγαπημένα designer brands!

Επωφεληθείτε από τις απίστευτες προσφορές και μοναδικές τιμές σε συνεργαζόμενα designer brands και αποκτήστε ό,τι χρειάζεστε για να μαγνητίσετε τα βλέμματα με το στυλ σας φέτος το καλοκαίρι, στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen.

Απολαύστε τη βόλτα σας και μην παραλείψετε να κάνετε ένα χαλαρωτικό διάλειμμα με όλη την οικογένεια σ’ ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ του κέντρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens. Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking.

Λίγα λόγια για τον όμιλο McArthurGlen Group

Ο όμιλος McArthurGlen Group, η ηγέτιδα δύναμη στην Ευρώπη στη διαχείριση designer outlets, ιδρύθηκε από την Kaempfer Partners το 1993. Ο πρωτοπόρος στη λιανική πώληση στην Ευρώπη όμιλος έκτοτε έχει στην κατοχή του περίπου 630.000 τ.μ. εμπορικού χώρου, ενώ διαχειρίζεται 24 designer outlets σε εννέα χώρες: την Αυστρία, το Βέλγιο, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, εξασφαλίζοντας συνολικά έσοδα άνω των 4,5 δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Τα κέντρα φιλοξενούν τα πιο premium brands πολυτελείας και προσφέρουν σε περισσότερους από 90 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως που αγαπούν τη μόδα, ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον. Το 2013, τον όμιλο McArthurGlen ανέλαβαν από κοινού η Kaempfer Partners και η Simon Property Group Co. (NYSE SPG), η μεγαλύτερη ιδιοκτήτρια ακινήτων λιανικής πώλησης στον κόσμο. Στο πλαίσιο της συνεχούς επέκτασής του, ο όμιλος McArthurGlen Group σχεδιάζει νέα designer outlets σε: Κανόκ (κοντά στο Μπέρμιγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο), Ρέμσαϊντ (κοντά στις γερμανικές πόλεις Κολωνία και Ντίσελντορφ), Μάλαγα (νότια Ισπανία) και κοντά στο Παρίσι (Νορμανδία).

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS