Μπορεί να είναι ακραίο, μπορεί ακόμα και να είναι προκλητικό. Ωστόσο ποιο είναι το νόημα να έχεις ήδη το Apple Watch και το δικό σου να είναι ίδιο με της διπλανής σου ή ακόμα χειρότερα του… άντρα σου! Το ζήτημα, δεν είναι αστείο και δυστυχώς ούτε η λύση είναι οικονομικά αστεία αλλά εμείς θα την προτείνουμε ούτως ή άλλως γιατί γιορτές είναι και ποτέ δεν ξέρεις. 

Η λύση λοιπόν για ένα Apple Watch που δεν θα μοιάζει με καμίας άλλης έρχεται από την εταιρία που λατρεύει τη γυναίκα (και αντίστροφα).

Η Hermès έχει δημιουργήσει το δικό της Apple Watch. Υπάρχει σε τρείς τύποyς και οι τιμές, ξεκινάνε από 1100 δολάρια αλλά μην πάθετε καμία κρίση γιατί σε αυτές περιλαμβάνεται και το ρολόι το οποίο έχει και ειδικά σχεδιασμένο μοτίβο οθόνης από την ίδια την Hermès.

Το ένα μοντέλο έχει λουρί με διπλή φιδίσια περιέλιξη έτσι για να θυμίζει και λίγο αρχαία Ελλάδα ή αρχαία Αίγυπτο (ότι προτιμάτε) και αγκαλιάζει το γυναικείο χέρι με στιλ. Το άλλο είναι με «απλό» λουράκι, ενώ υπάρχει και σε στυλ δερμάτινου βραχιολιού για διαφορετική εμφάνιση.

Ότι και να επιλέξετε, σίγουρο είναι ότι το δικό σας Apple Watch δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο και εκτός από την τεχνολογική του εικόνα, θα αποκτήσει και τη γυναικεία πλευρά που σίγουρα του έλειπε.

Τα λουράκια της Hermès είναι διαθέσιμα και οnline στην Apple.

Info εδώ
 

TAGS