Σαν την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων που κατάπιε το μαγικό χαπάκι και έγινε τόσο δα μικρούλα, οι τσάντες των τελευταίων (πολλών) σεζόν μοιάζουν να μικραίνουν όλο και περισσότερο, να τείνουν να γίνουν ανύπαρκτες, να μοιάζουν περισσότερο με μπρελόκ παρά με κάτι μέσα στο οποίο μπορείς να βάλεις τα πράγματά σου. 

Λίγο πριν το τέλος του 2021 οι μεγάλοι οίκοι μόδας, αλλά και τα brand «γρήγορης μόδας» ανά τον κόσμο αλλάζουν άποψη. Και αναφωνούν με ένα στόμα μία φωνή ότι το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2021 οι τσάντες πρέπει να χωράνε πολλά περισσότερα πράγματα από ένα μικροσκοπικό νόμισμα των 50 λεπτών του ευρώ. 

Από εκεί, λοιπόν, που στο τσαντάκι μας έμπαιναν με τα βίας τα κλειδιά μας, οι τσάντες που είναι αρκετά μεγάλες ώστε να τρυπώσει μέσα ακόμα και η τσάντα με το κολατσιό μας είναι ξανά εδώ για να μας σώσει (ελπίζουμε οριστικά) από την παντελή έλλειψη πρακτικότητας που έχει κατακλύσει την καθημερινότητα μας εδώ και μερικές σεζόν.

Οι τσάντες του 2021 (ευτυχώς) δεν είναι όσο γιγάντιες ήταν οι τσάντες την τελευταία φορά που τα XXL κομμάτια ήταν στα πράγματα, και έτσι κολακεύουν και πιο μικροκαμωμένες γυναίκες. Είναι, ωστόσο, άπειρα βολικές, μπορούν να κρατηθούν με ευκολία χωρίς αν σε πονούν τα κοκκαλάκια στον ώμο σου γιατί έχουν λουριά στο ιδανικό ύψος, είναι φτιαγμένες από μαλακά υλικά και αν θέλεις να επενδύσεις πάνω τους προτείνουμε να πάρεις μία αληθινά ποιοτικά κατασκευασμένη από αληθινό δέρμα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εννοείται ότι οι επιλογές και η γκάμα τιμών είναι αληθινά ατελείωτη, για όλα τα γούστα και όλα τα budgets, αφού όπου μπλέκονται στην εξίσωση τα high street brands ξέρεις από πριν ότι σε μία στιγμή μπορείς να βρεις τα πάντα. Ας ελπίζουμε ότι σε μία εποχή που αναζητά μόνιμα πλέον το τι είναι περισσότερο πρακτικό η τάση αυτή ήρθε για να μείνει.

Δες το εδώ

COS Leather Tote Bag (£225)

Δες το εδώ

COS Smocked Oversized Shopper Bag (£55)

Δες το εδώ

Free People Cloud Commuter Tote (£68)

Δες το εδώ

Arket Oversized Leather Tote Bag (£350)

Δες το εδώ

ACNE Studios Awen Face Pink Ripstop Shell Tote (£140)

Δες το εδώ

Arket Quilted Pattern Tote (£79)

Δες το εδώ

Kin Triple Compartment Tote Bag, Black (£69)

 

 

Κεντρική φωτογραφία: PixelFormula

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS