Όταν πρέπει να πακετάρουμε για ένα ταξίδι, έχουμε πάντα την αρχική πρόθεση να πάρουμε μαζί μας όσο το δυνατόν λιγότερο. Πώς γίνεται τότε κάθε -κάθε φορά- να καταλήγουμε με μία τεράστια βαλίτσα 20 κιλά; 

Όλα αρχίζουν από την αδυναμία των περισσότερων ανθρώπων να διαλέξουν τι είναι αυτό που θέλουν περισσότερο, αλλά και από την έμφυτη ανασφάλεια των περισσοτέρων ότι θα χρειαστούν τελευταία στιγμή κάτι και δεν θα το έχουν μαζί τους. 

Σύμφωνα με την fashion infleuncer και YouTuber Jenny Mustard όλα αυτά μπορούν να ξεπεραστούν με σωστό προγραμματισμό. Άλλωστε το αληθινά κομψό στυλ δεν απαιτεί αμέτρητες επιλογές. Απαιτεί τις σωστές επιλογές ακόμα κι αν αυτές επαναλαμβάνονται στην εμφάνιση μας περισσότερες από μία μέρες την εβδομάδα. 

Η Mustard, λοιπόν, ταξίδεψε μέχρι την πατρίδα της την Σουηδία και παρουσιάζει στο βίντεο που ακολουθεί τις ενδυματολογικές της επιλογές κατά την διάρκεια μίας εβδομάδας. Τι φοράει μία fashion influencer από Δεύτερα μέχρι Παρασκευή; 

Διαλέγοντας το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια, το σωστό παντελόνι, ένα μαύρο ζιβάγκο και ένα χοντρό μπουφάν μπορείς να πραγματοποιήσεις άπειρους στιλάτους συνδυασμούς που δεν θα μοιάζουν τελικά καθόλου μεταξύ, την στιγμή που στην πραγματικότητα είναι πανομοιότυποι.

Δες στο βίντεο τις στιλιστικές επιλογές της Jenny Mustard μέσα σε μία ολόκληρη εβδομάδα.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS