Ποιος δεν έχει κολλήσει σε μια συγκεκριμένη εικόνα της γκαρνταρόμπας του; Ποιος δεν έχει αγαπημένους συνδυασμούς που επαναλαμβάνει συχνά; Είναι αναπόφευκτο. Όταν έρθει η ώρα να φορέσει μια «στολή» κάνουμε εύκολα copy-paste κάτι ήδη δοκιμασμένο και επιτυχημένο. Για παράδειγμα, το φόρεμα το συνδυάζουμε με παλτό ή με γούνα, τώρα το χειμώνα. Σωστά; Σωστότατα. 

Έλα όμως που υπάρχει ένα άλλο αγαπημένο κομμάτι στη ντουλάπα μας που μπορεί να φορεθεί πάνω από το φόρεμα και να κάνει όχι απλώς τη διαφορά, αλλά να απογειώσει την εικόνα μας; Το σακάκι. Μάλιστα, κυρίες μου, το σακάκι μαζί με το φόρεμα ισοδυναμεί με hot combo. 

Το blazer όσο πιο μεγάλο δε τόσο καλύτερα σετάρει το βραδινό ή το πρωινό φόρεμα, μακρύ ή κοντό με έναν τρόπο ιδιαίτερο και τόσο, μα τόσο 2019. Από τη μία το θηλυκό μέρος του πράγματος, το φόρεμα, και από την άλλη το αρσενικό, το σακάκι, η εικόνα μας γίνεται μεμιάς σύγχρονη και κοφτερή σαν λεπίδα. 

Οι υφές δε των δύο κομματιών μπορούν να παίξουν σε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς: tweed με σατέν, μάλλινο με βαμβακερό, βελούδο με μετάξι και λοιπά. Φαντασία και όρεξη για στυλ να υπάρχει και όλα ταιριάζουν με κάποιο τρόπο. 

Δείτε πώς το φόρεσαν αυτές που ξέρουν:

Πουά φόρεμα με πράσινο σακάκι / PHOTO: @ALYSSAINTHECITY
Εκρού φόρεμα με γκρι σακάκι / PHOTO: @MARIA_BERNAD
Φλοράλ φόρεμα με καρό σακάκι / PHOTO: @EMILISINDLEV
Μαύρο φόρεμα με καρό σακάκι / PHOTO: @ADENORAH
Μαύρο φόρεμα με άσπρο σακάκι / PHOTO: @LOUISEROE
Φλοράλ φόρεμα με μπεζ σακάκι / PHOTO: @NNENNAECHEM
Κεραμιδί φόρεμα με μπεζ σακάκι / PHOTO: @HONEYNSILK
Καρό φόρεμα με μαύρο σακάκι / PHOTO: @MARGOANDME
Μαύρο φόρεμα με καρό σακάκι / PHOTO: @ADENORAH
Μακρύ σατέν φόρεμα με μαύρο αντρικό σακάκι / PHOTO: @THEFASHIONGUITAR
TAGS