Η Ισπανίδα στιλίστρια Helena Cuesta έκανε πρόσφατα μία εμφάνιση που έκανε την καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά, τόσο που νιώσαμε έναν μικρό, τόσο δα, έρωτα. Φόρεσε το απόλυτο σταυροκουμπωτό blazer, στο ιδανικό μπλε χρώμα, με ένα cropped τζιν παντελόνι, σε ίσια γραμμή, boyfriend όπως χαρακτηριστικά λέγεται. Το καφέ ολέ ζιβάγκο έκανε μία χαριτωμένη χρωματική αντίθεση με το σύνολο, ενώ τα δερμάτινα ankle boot με κορδόνια και η κλασική Chanel τσάντα σε μαύρο χρώμα ολοκλήρωσε το σύνολο. 

Μια καθημερινή εμφάνιση θα πει κανείς. Μάλιστα, έτσι είναι. Καθημερινή. Απολύτως. Όμως, επειδή ο θεός κρύβεται στις λεπτομέρειες, εμείς είδαμε σε αυτή την εμφάνιση το λατρεμένο στυλ της εποχής και δε μπορούμε παρά να το υπογραμμίσουμε. 

Τι παίζει με αυτό το λουκ, που το κάνει τόσο 2019; Πρώτα από όλα ο συνδυασμός των ετερόκλητων χρωμάτων. Κι όμως, το καφέ/μπεζ ταιριάζει με το royal blue και το μαύρο. Στη συνέχεια εστιάσαμε στο μήκος του σακακιού. Μακρύ. Όχι κοντό, μακρύ. Και σχετικά φαρδύ. Όχι στενό. Φαρδύ. Το τζιν κλασικό, ίσιο και ήσυχο. Όχι skinny, ούτε μαύρο. Επίσης, όχι μακρύ, αλλά cropped. Και τέλος οι μπότες, οι οποίες εκτός από ankle boots είναι και δετές, με εμφανή κορδόνια. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια εμφάνιση για να την ονομάσει σύγχρονη, αλλά ταυτόχρονα διαχρονική, άνετη και επιθυμητή; Τίποτα. 

Η Ισπανίδα στιλίστρια Helena Cuesta έκανε πρόσφατα μία εμφάνιση που έκανε την καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά.

Δείτε ένα βίντεο για τους ιδανικούς συνδυασμούς μακριών blazer και boyfriend τζιν:

 

TAGS