Μπορεί η δεκαετία του ‘80 να είχε, βεβαίως, και τις υπερβολές της, αλλά μια από τις μεγαλύτερες παρακαταθήκες της για τις λάτρεις της άνεσης είναι τα mom jeans. Το πιο βολικό τζιν παντελόνι που υπάρχει στο σύμπαν, καθώς φαρδαίνει στην, πιο ογκώδη, περιοχή των γλουτών και στενεύει στο τελείωμα. Κάθε φορά που το φοράμε, νιώθουμε σχεδόν όπως όταν χαλαρώνουμε στο σπίτι με τις πιτζάμες μας.

Βολικό δεν σημαίνει απαραίτητα και κομψό. Κάθε άλλο. Υπάρχουν όμως κάποια στιλιστικά τρικ που μας επιτρέπουν να προσθέσουμε τη φινέτσα ακόμα και σε μια δύσκολη εξίσωση. Στην περίπτωση των mom jeans, ένα από αυτά είναι να το σετάρουμε με μακρύ πανωφόρι, σε ίσια ή στενή γραμμή, που σμιλεύει τη σιλουέτα φέρνοντας την ισορροπία στις αναλογίες.

Για την άνοιξη, αυτό το πανωφόρι μπορεί να μεταφραστεί, για παράδειγμα, σε μια λεπτή πλεκτή ζακέτα, μια καμπαρντίνα ή ένα δερμάτινο τζάκετ. Ανάλογα όχι μόνο με τις καιρικές συνθήκες αλλά και με το στυλ που θέλουμε να δώσουμε στο λουκ: casual, κλασικό/σοφιστικέ ή πολυτελές/δυναμικό/ροκ αντίστοιχα. Το πανωφόρι μπορεί να καθορίσει και το ύφος των υποδημάτων όπου θα κινηθούμε ανάμεσα στα sneakers, τα ankle boots και τα loafers – τα τελευταία, σε αγαστή συνεργασία με την καμπαρντίνα.

Δες πώς φορούν τα mom jeans στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Mom jeans, www.zara.com, 25.95 EUR

Δες το εδώ

Τζιν παντελόνι Moms Fit Funky Buddha, www.koolfly.com, 59,95 €

Δες το εδώ

Τζιν παντελόνι mom-fit, shop.mango.com, 29,99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS