Από τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο 2020, αρχίσαμε να ονειρευόμαστε ανοιξιάτικα ντυσίματα: πέδιλα, λεπτές ζακέτες, αμάνικα φορέματα χωρίς καλσόν. Για την ώρα μένουμε στα όνειρα, καθώς οποιοδήποτε από αυτά τα κομμάτια, στις χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής που διανύουμε, θα μας οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στο κρυολόγημα.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα τρεντ που μπορούμε να αγκαλιάσουμε από τώρα, καθώς βάφεται στα χρώματα της άνοιξης κρατώντας ένα από τα υλικά του χειμώνα. Είναι τα χρωματιστά δερμάτινα.

Τζάκετ, παντελόνια, φούστες, ακόμα και φορέματα, από αληθινό ή το πιο οικολογικό faux δέρμα, έρχονται να φρεσκάρουν και να αναβαθμίσουν το ντύσιμό μας στη στιγμή, επιβεβαιώνοντας ότι λίγο χρώμα μέσα στο γκρίζο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Μπορούμε να τα εντάξουμε σε ένα παιχνίδι colour blocking ή να τα αναδείξουμε πρωταγωνιστές, διατηρώντας το υπόλοιπο λουκ χαμηλόφωνο χρωματικά.

Τα δερμάτινα, παρόλο που στην Ελλάδα λόγω του κλίματος έχουν συνδεθεί κυρίως με το χειμερινό ντύσιμο, διεθνώς προβλέπεται να κυριαρχήσουν σε όλες τις εποχές του 2020: είναι ενδεικτικό ότι το online shop Moda Operandi έχει δει μια αύξηση στις πωλήσεις ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών δερμάτινων της τάξεως του 85%.

Δες πώς φορούν τα χρωματιστά δερμάτινα στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Πλισέ μίντι φούστα, eu.topshop.com, 52,00 €

Δες το εδώ

Μίντι φόρεμα από faux δέρμα, www.matchesfashion.com, €490

Δες το εδώ

Δερμάτινο μπουφάν με φερμουάρ, shop.mango.com, 59,99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: EPA/GIORGIO ONORATI

TAGS