Ένα από τα πιο άνετα κομμάτια του lockdown, ειδικά αν γυμναζόμαστε στο σπίτι, είναι το κολάν, η αλήθεια είναι όμως ότι αν πρόκειται να το φορέσουμε εκτός σπιτιού, το styling συνοδεύεται από περιορισμούς. Με ποια παπούτσια θα το συνδυάσουμε, για παράδειγμα, ώστε να φέρουμε στο σύνολο μια ισορροπία και αρμονία; 

Τα sneakers είναι μια σίγουρη επένδυση και σε κάποια πιο αναβαθμισμένα κολάν ταιριάζουν και τα ψηλοτάκουνα. Βρήκαμε ωστόσο το ένα και μοναδικό σχέδιο κολάν που ταιριάζει με όλα τα παπούτσια.

Με άνοιγμα στο τελείωμα, το κόψιμό του θυμίζει παντελόνι καμπάνα, αλλά είναι εξίσου κολακευτικό για τη σιλουέτα και ακόμα πιο ευκολοφόρετο. Ανάλογα και με το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο, μπορούμε να το συνδυάσουμε και με χειμερινά και με καλοκαιρινά παπούτσια με την ίδια επιτυχία: και με ankle boots και με sneakers και με loafers και με ψηλοτάκουνα αλλά και με σανδάλια το καλοκαίρι. Σετάροντάς το μάλιστα με ένα πιο βραδινό τοπ, θα το φορέσουμε και σε πιο επίσημες περιστάσεις, όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Δες πώς φορούν το κολάν με άνοιγμα οι Instagramers:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

=

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

=

Δες τρεις οικονομικές εκδοχές του που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Κολάν με τεχνολογία bi-stretch και σκίσιμο μπροστά στο κάτω μέρος, www.zara.com, 12,99 EUR

Δες το εδώ

Κολάν με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος, www.stories.com, €59

Δες το εδώ

Κολάν με άνοιγμα, www2.hm.com, 34,99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS