Οι εκπτώσεις είναι δίκοπο μαχαίρι: Κάποιες φορές, παρασυρμένες από την επιθυμία να τις εκμεταλλευτούμε, καταλήγουμε σε αγορές για τις οποίες αργότερα μετανιώνουμε. Γιατί ποιο το νόημα να δώσουμε έστω και δέκα ευρώ για ένα ρούχο που θα μείνει για πάντα κλεισμένο στην ντουλάπα μας;

Ωστόσο τα Mango είναι ένα από τα brand που δεν μας απογοητεύουν ποτέ, καθώς όλες οι προτάσεις των ρούχων και των αξεσουάρ τους ισορροπούν ανάμεσα στο διαχρονικό και το τρέντι. Και οι τιμές τους είναι τόσο προσιτές, που ακόμα και να φορέσουμε κάτι μόνο για μία σεζόν, έχουμε κάνει απόσβεση.

Αυτές τις μέρες, των ενδιάμεσων εκπτώσεων του Νοεμβρίου που μόλις ξεκίνησαν, έχουν βγάλει σε προσφορά εκατοντάδες κομμάτια, από τα οποία ξεχωρίσαμε τα 5 ομορφότερα. Ευκολοφόρετα και με χαρακτήρα, με κόστος που αρχίζει από 15 ευρώ, υπόσχονται να μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα για τους σωστούς λόγους. Έχουμε κάτι λιγότερο από ένα δεκαήμερο για να ανανεώσουμε το περιεχόμενο της ντουλάπας μας με κάτω από 100 ευρώ συνολικά, ας αξιοποιήσουμε λοιπόν την ευκαιρία με τον πιο έξυπνο τρόπο.

Δες πέντε κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Φαρδύ πουκάμισο με κουμπιά, shop.mango.com, 15,99 € από 19,99 €

Δες το εδώ

Σακάκι κοστουμιού μοντάλ, shop.mango.com, 45,99 € από 59,99 €

Δες το εδώ

Πουλόβερ ριμπ με φουσκωτά μανίκια, shop.mango.com, 19,99 € από 25,99 €

Δες το εδώ

Μποτάκι με εφέ φίδι, shop.mango.com, 29,99 € από 39,99 €

Δες το εδώ

Καμπαρντίνα διπλή σειρά κουμπιών, shop.mango.com, 49,99 € από 59,99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: REUTERS/Amanda Perobelli

TAGS