Συνήθως είναι εκείνο το αξεσουάρ που ανανεώνουμε πιο σπάνια. Για την ακρίβεια ελάχιστες φορές τις προσέχουμε και αισθανόμαστε την ανάγκη να τις αλλάξουμε παρά μόνο αν έχουν πια ταλαιπωρηθεί και δυσκολευόμαστε να τις φορέσουμε.

Τα παντοφλάκια μας είναι δίχως αμφιβολία ένα παραμελημένο αξεσουάρ που φέτος διανύει μία περίοδο ανέλπιστης αναγνώρισης και εκτίμησης. Πολύ απλά γιατί περνάμε απίστευτα μεγάλο μέρος της ημέρας μας μέσα σε αυτές.

Αν πρόκειται λοιπόν να βγάλεις το υπόλοιπο 2020 (ίσως και ένα μέρος του 2021) φορώντας τις παντόφλες σου γιατί να μη προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις αυτό το βαρετό, άχρωμα αξεσουάρ ως κάτι διαφορετικό, ικανό να σου φτιάξει ακόμα και τη διάθεση. Ως κομψά παπούτσια για το σπίτι.

Αυτά πάντως προσπαθούν σίγουρα να πετύχουν μερικά φρέσκα ζευγάρια που κυκλοφορούν από διάσημα brands και εξυπηρετούν όλα τα budgets και τα γούστα. Το βασικό κοινό τους είναι ότι είναι πολύ άνετες και στιλάτες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είτε θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα, επενδύοντας σε ένα βελούδινο, ακόμα και δερμάτινο, ζευγάρι είτε σε ενδιαφέρει απλά μία νότα ανανέωσης και ψάχνεις ένα οικονομικό, σούπερ βολικό, γούνινο ζευγάρι που θα κρατήσει τα πόδια σου ζεστά, τα παρακάτω παντοφλάκια έχουν τον τρόπο να σε κάνουν να νιώσεις αμέσως καλύτερα κι ας φοράς τις πιτζάμες σου.

Δες το εδώ

Mango Faux Fur Clog (£20)

Δες το εδώ

Skin Cashmere Ballet Flats (£90)

Δες το εδώ

Skin Cashmere Ballet Flats (£90)

Δες το εδώ

Arket Faux Fur Slippers (£42)

Δες το εδώ

COS Ribbed Cashmere Slippers (£55)

Δες το εδώ

Porte & Paire Shearling-Lined Felt Slippers (£180)

 Δες το εδώ

COS Lined Leather Slippers (£89)

Δες το εδώ

Arket Faux Fur Slippers (£42)

Δες το εδώ

Olivia Morris at Home Daphne Lime Green (£245)

Δες το εδώ

Olivia Morris at Home Daphne House Slippers (£245)

Kεντρική φωτογραφία:unsplash

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram 

TAGS