Όσο κι αν αγαπάμε τα skinny τζιν η τάση είναι να τα απομακρύνουμε κάπως ή να τα αντικαταστήσουμε με ένα πιο «σημερινό» τρεντ. Δηλαδή, στην κυριολεξία, ένα τρεντ που ξαναγύρισε από τα παλιά.

Μιας και η μόδα λατρεύει να καταδύεται στην πισίνα των 90s έχει φέρει στην επιφάνεια θησαυρούς από την λατρεμένη δεκαετία. Ένας τέτοιος είναι και το φαρδύ, πετροπλυμένο τζιν. Το αγαπήσαμε τότε -κάποιες-, το αγαπάμε και σήμερα. 

Λοιπόν, για του λόγου το αληθές, οι πιο κομψοί A-listers εκεί έξω που αγάπησαν το φαρδύ, πετροπλημένο τζιν είναι οι Chrissy Teigen και Hailey Rhode Bieber, οι οποίες και το έκαναν πρώτες.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι τζιν αυτό είναι εξαιρετικά ελαφρύ παρά το παραπάνω ύφασμα που διαθέτει, ακριβώς γιατί είναι πετροπλυμένο. 

Η Κάια Γκέρμπερ με το τζιν για το οποίο μιλάμε.

Επίσης η Ρίτα Όρα, η Kάια Γκέρμπερ και η Ντακότα Τζόνσον αγκάλιασαν το τζιν αυτό και το έβαλαν στα καθημερινά τους ντυσίματα, αλλάζοντας τόσο την εικόνα τους όσο και τη φιγούρα τους, με έναν πιο σύγχρονο τρόπο. 

Το φαρδύ, πετροπλυμένο τζιν ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και χαρίζει κι ένα εφέ αδυνατίσματος, επειδή είναι oversized. 

Δείτε το εδώ

The Great The Railroad cropped distressed boyfriend jeans $199.50

Δείτε το εδώ

Denim x Alexander Wang Contra Oversized Jeans €338.10

Δείτε το εδώ

Hudson Sloane Extremely Baggy Jeans €99.40

Δείτε ένα βίντεο για το σωστό στάιλινγκ του φαρδιού, ξεπλυμένου τζιν:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS