Είναι μία από τις celebrities που έχουν στην κυριολεξία εμμονή με τα τζιν, αφού 9 στις 10 φορές που το μάτι μας την έχει πάρει σε κάποια εμφάνιση, είτε αυτό είναι σε πρωινή έξοδο για ψώνια είτε σε κάποια βραδινή έξοδο το πιο αγαπημένο παντελόνι στον κόσμο παραμένει κολλημένο στο σώμα του διάσημου μοντέλου. 

Μάλιστα η Hailey συνεχίζει να είναι λάτρης των skinny τζιν παρόλο που η τάση πλέον θέλει το συγκεκριμένο τύπο παντελονιού όσο πιο φαρδύ γίνεται, αλλά επειδή το κορίτσι ξέρει πολύ καλά από styling κατάφερε να προσαρμόσει την ύπαρξη του όχι μόνο στην καθημερινότητα της αλλά και στο σήμερα.

Πολύ απλά ανακάλυψε ένα τέλειο παντελόνι, σούπερ εφαρμοστό μεν αλλά πάρα πολύ κομψό την ίδια ακριβώς στιγμή. Και από εκεινή την ώρα σχεδόν δεν το αποχωρίζεται καθώς μέσα σε 3 μόλις ημέρες έχει εμφανιστεί με αυτό σε 3 διαφορετικές περιστάσεις.

Πρόκειται για ένα μαύρο παντελόνι της νέας κολεξιόν της μάρκας J Brand, το οποίο ξεχωρίζει για το στυλ του τόσο χάρη στο γεγονός ότι είναι πολύ ψηλόμεσο  και σκουρόχρωμα όσο και στο γεγονός ότι δεν έχει πάνω του ούτε ένα σκίσιμο.

Όπως θα δεις συνδυάζεται πραγματικά με τα πάντα (κοινώς, κάντο όπως η Hailey) και επιπλέον είναι το must item για ένα total black λουκ.

 

Δες το εδώ

MARIA HIGH-RISE SUPER SKINNY IN PHOTO READY VANITY $189.00

 

 

 

TAGS