Η Τζέσικα Μπίελ εκτός από επιτυχημένη ηθοποιός και γοητευτική γυναίκα, είναι μία δυνατή προσωπικότητα που καταφέρνει να κάνει εντύπωση με κάθε της εμφάνιση, χωρίς να το κάνει θέμα. 

Πρόσφατα, εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη φορώντας την τέλεια casual «στολή», ένα ντύσιμο που ταιριάζει σε όλες τις σύγχρονες γυναίκες: κλασικό μαύρο skinny τζιν, αθλητικά παπούτσια Nike Air Jordan, ένα λευκό μπλουζάκι και ένα υπερμεγέθες τζιν μπουφάν.

Το υπέρχο και μοναδικό σε αυτό τζιν, το οποίο ζαχαρώνουμε όλες μας, είναι το ελαφρύ ξέβαμα που έχει, δεν είναι κατάμαυρο -κάτι που το κάνει να μοιάζει με βαθύ γκρι. Μεγάλη αδυναμία σε αυτή την απόχρωση δείχνουν όλες οι ενημερωμένες γυναίκες φέτος. 

Ένα ελαφρύτερο, ελαφρώς ξεθωριασμένο μαύρο τζιν, που φαίνεται σχεδόν vintage είναι η τέλεια επιλογή παντελονιού για να περάσουμε από την άνοιξη στο καλοκαίρι, με χάρη και στυλ.

Τα αγαπημένα brand, όπως το Agolde, το Re/Done και τα Levi's έχουν ξεπουλήσει από αυτά τα μαύρα μαύρα τζιν που ξεθωριάζουν και ταιριάζουν με ευκολία σε όλες τις εποχές, από τα βαρύ καταχείμωνο μέχρι το θερμό κατακαλόκαιρο.

Το υπερατού αυτής της απόχρωσης είναι ότι κολακεύει τρομερά τη φιγούρα του σώματος. 

Δείτε τη σύγχρονη εμφάνισή της: 

Η Τζέσικα Μπίελ με κλασικό μαύρο skinny τζιν, αθλητικά παπούτσια Nike Air Jordan, ένα λευκό μπλουζάκι και ένα υπερμεγέθες τζιν μπουφάν.

Δείτε το εδώ

Levi's 501 Stretch Skinny Jeans €87.83

Δείτε το εδώ

AMERICAN EAGLE Jegging Μαύρο € 33,60 €

Δείτε το εδώ

AGOLDE Hi Rise Nico Slim Fit Jeans €141.60

Δείτε ένα βίντεο με outfit βασισμένα πάνω στο μαύρο skinny τζιν:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS