Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις styling σε ένα παλιό φόρεμα, συνδυάζοντάς το για παράδειγμα με διαφορετικά αξεσουάρ, σετάροντάς το ακόμα και με ένα τοπ. Τι κάνεις όμως με το παλιό σου μαγιό, που φέτος δεν είχες την οικονομική δυνατότητα να αντικαταστήσεις ή δεν θέλησες να αποχωριστείς; Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα τρικ για να αλλάξεις -κυριολεκτικά και μεταφορικά- την όψη του, κάνοντάς το να δείχνει μοντέρνο, σχεδόν καινούριο, ακόμα και αν στην πραγματικότητα είναι περσινό ή προπέρσινο κομμάτι.

1. Δέσε το διαφορετικά. Για παράδειγμα, δέσε το μπικίνι γύρω από τον λαιμό αντί να το στερεώσεις πίσω στην πλάτη όπως έκανες μέχρι τώρα ή, ως ένα πιο ακραίο μέτρο ανανέωσης, αναποδογύρισέ το σαν το Αυστραλιανό μοντέλο Olive Cook ώστε το λαστιχάκι της βάσης, σε ένα μπικίνι τρίγωνο, να «βλέπει» προς τον λαιμό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

2. Συνδύασε κομμάτια από διαφορετικά σετ μπικίνι. Παλιό αλλά διαχρονικό κόλπο. Μη διστάσεις να πειραματιστείς ακόμα και με φαινομενικά παράταιρα κομμάτια, για παράδειγμα διαφορετικά prints αλλά με κοινές αποχρώσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

3. Φόρεσε μια ζώνη σε ολόσωμο μαγιό. Μια από τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού είναι τα μαγιό με ζωνάκια. Αν δεν υπάρχει ενσωματωμένο στο δικό σου μαγιό, μπορείς να προσθέσεις ένα λεπτό τέτοιο αξεσουάρ, το οποίο μάλιστα θα κάνει το λουκ σου να δείχνει πολυτελές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

4. Κάνε κόμπους. Προτού αποχαιρετήσεις το μπικίνι τρίγωνο, δοκίμασε να δέσεις κόμπο στο πάνω μέρος όπως έκανε η σχεδιάστρια Gilda Ambrosio. Θα ενισχύσεις τη στήριξη που προσφέρει και θα «πειράξεις» το λουκ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τέσσερα κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Riley Top, Kasakai, kasakaiswimwear.com, $85

Δες το εδώ

Μαγιό με στάμπα ανανάδες, www.zara.com, 19,95 EUR

Δες το εδώ

Ζώνη από δέρμα και ρητίνη Black & Brown, www.net-a-porter.com, €164.81

Δες το εδώ

Erka Mare γυναικείο bikini top τρίγωνο με βολάν, www.notos.gr, 22,32 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: @annasarlvit

TAGS