Με τη βιομηχανία της μόδας να κάνει στροφή προς την βιωσιμότητα επιλέγοντας όλο και συχνότερα οικολογικά και ανακυκλώσιμα υλικά, ήταν αναπόφευκτο να δούμε αυτή την eco-friendly επιρροή και στις γυναικείες τσάντες αυτό το καλοκαίρι. Οι σχεδιαστές αναζήτησαν τρόπους για να ενσωματώσουν πιο φυσικά στοιχεία στα αξεσουάρ τους και αυτό που πρωταγωνίστησε στις εβδομάδες μόδας ήταν το μπαμπού.

Στα catwalk των Miu Miu, Gucci και Prada  είδαμε τσάντες με χερούλια μπαμπού συνδυασμένα εξαιρετικά με πολύχρωμα υφάσματα, ψάθα αλλά και δερμάτινες λεπτομέρειες. Το μπαμπού σαν υλικό δίνει μια πιο εξωτική και καλοκαιρινή νότα και στην πιο κλασική τσάντα. Αν λοιπόν θέλετε να επενδύσετε σε μια επίκαιρη τσάντα αυτό το καλοκαίρι, δοκιμάστε κάποια εκδοχή σε διάφορα σχήματα – από bucket μέχρι αυστηρές γεωμετρικές-  που χαρίζουν έναν κομψό και ανέμελο αέρα στο προσωπικό σας look.

Για όσες δεν θέλουν να διαθέσουν πολλά για μια τσάντα με χερούλια μπαμπού των οίκων Miu Miu και Gucci, υπάρχουν πανέμορφες και πολύ οικονομικές εναλλακτικές για να υιοθετήσετε αυτή την eco-friendly φρέσκια τάση.   

 

Δες το εδώ

Τσάντα χερούλι μπαμπού 49,99 €

 

Δες το εδώ

MY BEACHY SIDE knitted bee embroidered bag 106 €

 

Δες το εδώ

ΤΣΑΝΤΑ-ΣΑΚΟΣ ΛΑΒΗ ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 39,95 EUR

 

Δες το εδώ

Tote Bag With Bamboo Handle 34.99€

 

Δες το εδώ

SORAYA HENNESSY Voila basket €79

 

Κεντρική φωτογραφία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS