Αυτό που σίγουρα δεν μπορεί να πει κάποιος για την Τζίτζι Χαντίντ είναι ότι ακολουθεί στεγανά και κανόνες. Φυσικά, ένα μοντέλο του δικού της βεληνεκούς δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται για τα καλά βουτηγμένο στον κόσμο της μόδας και να παραμένει απόλυτα ενημερωμένο σχετικά με τις νέες κυκλοφορίες και τα πιο περιζήτητα τρεντ κάθε σεζόν. 

Ως τώρα την έχουμε δει να φοράει σχεδόν τα πάντα, αν και η αλήθεια είναι πως το casual στυλ είναι πιο κοντά στον χαρακτήρα της. Πάντως, αν και style icon, δεν είναι λίγες και εκείνες οι φορές που τα ξένα σάιτ έχουν αρπάξει τις εμφανίσεις της Τζίτζι και τις έχουν κάνει, αυτό που λέμε, φύλλο και φτερό, σχολιάζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως «φοράει ό,τι να ναι».

Πρόσφατο παράδειγμα η τελευταία εμφάνιση της στο Παρίσι, όπου βρέθηκε στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας, φορώντας ένα μαύρο σακάκι μαζί με μαύρο skinny τζιν τα οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι καφέ, καουμπόικες μπότες. Σημείωση: To βαθύ καφέ, της σοκολάτας, όχι το καφέ του ταμπά, για παράδειγμα.

Όλοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την συγκεκριμένη εμφάνιση «παταγώδες λάθος» και ίσως να υπήρξε στο παρελθόν, όταν τα πράγματα ήταν πολύ περισσότερο περιχαρακωμένα και οι διαχωριστικές γραμμές του ποιο χρώμα πάει με ποιο σπάνια καταργούνταν. 

Ωστώσο, λίγο πριν το τέλος των 10's η κατάσταση στη μόδα μοιάζει πολύ διαφορετική κι όποιος το έχει καταλάβει αυτό έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα απόλυτα δικό του, προσωπικό στυλ. 

Όσο περισσότερο βλέπουμε την εμφάνιση της Χαντίντ, τόσο περισσότερο μας βγάζει νόημα και, ναι, θα το τολμήσουμε κι εμείς όσο ακόμα κάνει κρύο και μπορούμε να φορέσουμε τις μπότες μας.

Η Tζίτζι στο Παρίσι.

Δες το εδώ

Free People Vegan Going West Boots ($88)

Δες το εδώ

Zara Leather Heeled Cowboy Ankle Boots ($50)

Δες το εδώ

Mango Leather Cowboy Ankle Boots ($100)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

 

TAGS