Στην πραγματικότητα δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την εποχή που το animal print εθεωρείτο υπερβολικά προκλητικό και κραυγαλέο, ακόμα και αν κοσμούσε ένα πολυτελές κομμάτι. Στιλιστικά, όμως, μοιάζει να έχουν περάσει έτη φωτός. Γιατί σήμερα, κατά κάποιον τρόπο, το λεοπάρ είναι το νέο μαύρο. Ακόμα και οι Γαλλίδες, που λατρεύουν το διαχρονικό μίνιμαλ, ενδίδουν σε αυτό – αρκεί να παρακολουθήσουμε στο Instagram influencers όπως οι Camille Charrière και Anne Laure Mais.

Δεν έχει αλλάξει μόνο η νοοτροπία, αλλά και ο σχεδιασμός του animal print. Έχει γίνει πιο κομψός, προσιτός, σύγχρονος, σοφιστικέ, σχεδόν χαμηλόφωνος. Όταν παραμένει μαξιμαλιστικός, την ισορροπία φέρνουν οι γραμμές ενός ρούχου ή αξεσουάρ.

Για του λόγου το αληθές, ακολουθούν δέκα λουκ που θα σε πείσουν να φορέσεις το λεοπάρ ακόμα και αν μέχρι τώρα ένιωθες αποφασισμένη να μην το κάνεις ποτέ. Σε κάποια το τολμηρό print σετάρεται με casual κομμάτια, σε άλλα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος και συνοδεύεται από ουδέτερα αξεσουάρ. Υπάρχουν και σύνολα που τολμούν να συνδυάσουν διαφορετικά prints και, το πιο εντυπωσιακό, το κάνουν με επιτυχία.

Δες πώς φορούν το λεοπάρ στο Instagram:

PHOTO: @SLIPINTOSTYLE
PHOTO: @CAMILLECHARRIERE
PHOTO: @MONIKH
PHOTO: @OUMAYMABOUMESHOULI
PHOTO: @MARIANNE_THEODORSEN
PHOTO: @ERICA_DAVIES
PHOTO: @ZOEHTQ
PHOTO: @ADENORAH
PHOTO: @LUCYWILLIAMS02
PHOTO: @FRANCESCASAFFARI

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Λεοπάρ body, www.asos.com, €27.99

Δες το εδώ

Λεοπάρ μίντι φούστα, eu.topshop.com, 40,00 €

Δες το εδώ

Φουλάρι με τύπωμα λεοπάρ, shop.mango.com, 12,99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: @annasarlvit

TAGS