Σε ένα παιχνίδι τύπου «βρείτε τις ομοιότητες ανάμεσα στις πιο στιλάτες και κουλ celebrities» υπάρχει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο που μπορεί άνετα να μεταφραστεί σε μια καλοκαιρινή αγορά την οποία δεν υπάρχει περίπτωση να μετανιώσουμε: μια ανοιχτόχρωμη παντελόνα φάκελος, που συνδυάζει, με κάποιον τρόπο, την κομψότητα με τη je ne sais quoi διάθεση μιας Γαλλίδας. Οι Κένταλ Τζένερ και Ρόζι Χάντινγκτον είναι μερικές μόνο από τις επώνυμες που έχουν δηλώσει την προτίμησή τους στο συγκεκριμένο ρούχο.

Ψηλόμεση, δροσερή, η παντελόνα φάκελος φοριέται απαραιτήτως καλοσιδερωμένη για να αναβαθμίσει και το πιο casual look, δίνοντάς του αυτομάτως προαγωγή σε ντύσιμο γραφείου. Οι πλούσιες και διάσημες μπορούν να ποντάρουν σε ένα κομμάτι όπως αυτό του brand The Row, αλλά εμείς το βρήκαμε και σε πολύ πιο οικονομικές εκδοχές. Όπως είναι η πρόταση του Zara, η οποία μάλιστα διατίθεται σε πλήθος αποχρώσεων.

Συνδυάστε την άνετα είτε με ψηλοτάκουνα και λαμπερό τοπ ή πουκάμισο είτε με sneakers και γραφιστικό T-shirt, για μια ενδιαφέρουσα αντίθεση, στην τελευταία περίπτωση, ανάμεσα στη θηλυκή κομψότητα και το αθλητικό ύφος.

Δείτε πώς το φορούν στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε παρακάτω τρία παντελόνια που μπορείτε να αγοράσετε:

Δείτε το εδώ

Ψηλόμεσο παντελόνι, www.zara.com, 25.95 EUR

Δείτε το εδώ

Παντελόνα Phoebe, The Row, www.net-a-porter.com, €1,600

Δείτε το εδώ

Ψηλόμεσο λινό παντελόνι, www.arket.com, €79

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: REUTERS/Toby Melville/File Photo 
 

TAGS