Όχι ότι έχουμε κάτι συγκεκριμένο ενάντια στις φούστες γενικότερα αλλά αν μας ζητούσε κανείς να επιλέξουμε ανάμεσα σε φούστα ή παντελόνι θα πηγαίναμε ευκολότερα στη δεύτερη επιλογή. 

Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως μία φούστα κολακεύει ένα σώμα πολύ πιο δύσκολα απ' ότι ένα παντελόνι ή ένα κουστούμι αφού το να βρεις το κατάλληλο μήκος ή φάρδος, εκείνο που θα κάνει το σώμα σου να δείχνει πιο όμορφο και ελκυστικό, είναι μία αρκετά μπερδεμένη υπόθεση. 

Πρόσφατα όμως σε blogs και instagram το μάτι μας πήρε μία φούστα που θα βάζαμε με μεγάλη άνεση στη ντουλάπα μας. Το νέο κομμάτι από την διάσημη μάρκα - και αγαπημένη των celebrities - Réalisation είναι μία σατέν midi φούστα σε λεοπάρ μοτίβο, η οποία μπορεί επάξια να αντικαταστήσει το γνωστό σατέν, ριχτό φορεματάκι που τόσο φανατικά φορέσαμε μέχρι πέρισυ. 

Το συγκεκριμένο λεοπάρ μοτίβο μάλιστα είναι ιδανικό - αν φυσικά συνδυαστεί σωστά - ώστε να αναδείξει καθημερινά T-Shirt με στάμπα, ενώ δένει πολύ ισορροπημένα ακόμα και με τα πιο έντονα χρώμα που έχεις στη ντουλάπα σου χωρίς να δείχνει υπερβολική.

Δες το εδώ

The Naomi - Wild Things $180.00

Δες μερικές εναλλακτικές στην έρευνα αγορά που ακολουθεί.

Δες το εδώ

VINCE Hammered-satin midi skirt$245

Δες το εδώ

Helmut Lang Ruched Slip Skirt $435.00

Δες το εδώ

SID NEIGUM Wrap-effect hammered-satin midi skirt$285

Δες το εδώ

BAR SILK SKIRT €205

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

 

TAGS