Η Hailey Baldwin είναι ανάμεσα σε εκείνες τις celebrities που είναι περισσότερες αναγνωρίσιμες για τις στιλιστικές τους επιλογές παρά για την καριέρα τους αυτή καθέ αυτή. Στην ίδια κλίμακα με τις κολλητές φιλες Kendall Jenner και Gigi Hadid το μοντέλο και it girl κάνει τη μία statement εμφάνιση μετά την άλλη και τις περισσότερες φορές αυτά που φοράει γίνονται αντικείμενο του πόθου και ξεπουλάν μανιώδως στην ηλεκτρονική σελίδα του αντίστοιχου καταστήματος.

Κάτι τέτοιο έγινε και με ένα συγκεκριμένο φόρεμα το οποίο ήρθε για να επιβεβαιώσει ότι οι απλές, κλασικές επιλογές που θα σε βγάλουν σε κάθε περίσταση ασπροπρόσωπη δεν σταματούν στο μικρό, μαύρο φόρεμα αλλά ο αντικαταστάτης του σε λευκό μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις ακόμα περισσότερο.

Το μοντέλο πήγε για φαγητό φορώντας ένα σατέν, κολλητό λευκό φορεματάκι, το οποίο δεν κοστίζει περισσότερα από 60 δολάρια, 58 για την ακρίβεια, το οποίο συνδύασε τέλεια με χαλαρά λευκό Stan Smith, δημιουργώντας ένα λουκ που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα σε μία απλή και ταυτόχρονα βραδινή εμφάνιση. 

Η Ηailey Βalwin απέδειξε ότι εκτός από το μικρό μαύρο φόρεμα και το λευκό μπορεί να πάει παντού και να αποτελέσει ιδανικό outfit στις περισσότερες περιστάσεις.

Δες το εδώ

ESTELLA SATIN MINI DRESS - IVORY $59.00

Δες το εδώ

PEARL DRESS DETAILS, ΖΑRA, 29.95 EUR

Δες το εδω

KNIT DRESS WITH CRISS-CROSS BACK DETAILS, ΖΑRA, 29.95 EUR

Δες το εδώ

Ruffled sleeve dress, ΜΑΝGO, 35,99€

 

 

 

 

 

 

TAGS