Αμέτρητα άρθρα έχουν γραφτεί για τις Γαλλίδες, πιο συγκεκριμένα για τις γυναίκες 40 plus, οι οποίες συνειδητοποιούν την ηλικία τους και ακτινοβολούν ακόμα περισσότερο αισθησιασμό και γοητεία.

Σίγουρα, από αυτές τις γυναίκες, έχουμε όλοι να μάθουμε κάτι. Κάτι που ίσως λέγεται συμφιλίωση με τον χρόνο, ανακάλυψη του προσωπικού μας στυλ και χτίσιμο πάνω του, αγάπη για το ωραίο και λαχτάρα για τη ζωή. 

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι περισσότερες από εμάς, έχουμε ένα μη ρεαλιστικό ιδανικό της τελειότητας με αποτέλεσμα να νιώθουμε απογοήτευση πιο εύκολα. Λάθος, μέγα λάθος. Να κάτι που ενδεχομένως δεν έχουν οι Γαλλίδες. Αγαπούν τη διαφορετικότητά τους, αναζητώντας να την αναδείξουν μέσα από το στυλ τους. Το δικό τους στυλ. Όχι της διπλανής ή της τηλεοπτικής περσόνας. Η ομοιομορφία δεν τις αφορά. 

Παθιάζονται με τις γεύσεις, με τα γλυκά, με το βούτυρο, με την τέχνη, με τη μόδα. Όλα σε μία γλυκιά ισορροπία. Ίσως, αυτός είναι και ο λόγος που διατηρούν μια νεανική ματιά στη ζωή και η ζωή τους το εξαργυρώνει διπλά και τριπλά. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που μια Γαλλίδα ξεχωρίζει. Είναι θέμα κουλτούρας, θέμα προσωπικής τοποθέτησεις απέναντι στα πράγματα. 

«Επιλέγω να αδράξω τη μέρα. Επιλέγω να μην ασχοληθώ με μικρά πράγματα, να περπατήσω στην πόλη και να ανακαλύψω μόνο την ωραία της πλευρά». Κάπως έτσι, κι όσο δύσκολο κι αν μοιάζει, στο τέλος κερδίζει. Γιατί χαρίζει χαρά. 

Απολαύστε τις και αντιγράψτε τις άφοβα. À Suivre!

Δείτε το βίντεο από τους δρόμους του Παρισιού με τις κομψές Παριζιάνες:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS