Η Άννα Γουίντουρ είναι ένα πλάσμα της συνήθειας. Επαναλαμβάνει τα outfit σαν καρμπόν, με μικρές παραλλαγές. Διατηρεί την ίδια κουπ στα μαλλιά απαράλλαχτη μέσα στα χρόνια, φοράει το ίδιο στυλ γυαλιών ηλίου και ντύνεται με παρόμοια, αν όχι ίδια πατρόν. Επίσης πατάει πάνω στα Manolo Blahnik της, με σιγουριά, όλα αυτά τα χρόνια. Σε όλο αυτό το καλοστημένο λουκ προσθέτει και τα statement κολιέ της μαζί με το αγέλστο ύφος της.

Τους χειμώνες, από νωρίς το φθινόπωρο μέχρι νωρίς το καλοκαίρι, η Σιδηρά Κυρία της μόδας, δεν αποχωρίζεται τις μπότες της. Σε όλα τα χρώματα, με όλα τα είδη δέρματος, αλλά πάντα στο ίδιο στυλ. Κλασικές μπότες μέχρι το γόνατο, σε ίσια γραμμή, με τετράγωνο τακούνι, που κάνουν μια στιλάτη σούρα στον αστράγαλο. Σε όλες τις παραλλαγές αλλά πάντα το ίδιο μοτίβο. Άλλοτε μπορντό, άλλοτε ταμπά, άλλοτε φίδι. 

Όποτε τη δεις στις φωτογραφίες (ή από κοντά εάν ζεις στη Νέα Υόρκη) θα φορά αυτές τις δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο με μια την τυπική φούστα ή το φόρεμα μεσαίου μήκους (μίντι). 

Δείτε μερικές εμφανίσεις της και πιο κάτω μερικές online αγορές:

Με ταμπά μπότες και φόρεμα πάτσγουορκ.
Με μίντι ταγέρ Chanel μπότες φίδι.
Chanel φόρεμα και μαντό με μπορντό μπότες.

Δείτε τα εδώ

ZARA HIGH HEELED LEATHER BOOTS 199.00 USD

 

TAGS