Τώρα που έχουμε αποδεχθεί, μια για πάντα, ότι ένα δαχτυλίδι αρραβώνων δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία, είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι ο ίδιος κανόνας ισχύει και για το νυφικό σας. Όπως αναφέρει η βρετανική Vogue, η εταιρία French Connection θα ξεκινήσει τη πρώτη συλλογή νυφικών της, μέσα στο Φεβρουάριο του 2018, τα οποία έχουν σκοπό να ντύσουν τις νύφες όπως τους αξίζει, χωρίς να τους κοστίσει τα μαλλιοκέφαλά τους.  

Με τις επιλογές των νυφικών να φτάνουν κάτω από τα 330 δολάρια, η σειρά διαθέτει αρκετά φορέματα που φαίνονται τριπλάσια πιο ακριβά από την τελική τιμή. Η γαλλίδα διευθύντρια σχεδίασης, Maria Chen, δήλωσε στην Vogue πως το brand εμπνεύστηκε από τη νυφική ​​εμφάνιση διάφορων διασημοτήτων. «Το moodboard μας ήταν γεμάτο με τις λεπτομέρειες που θα έκαναν ξεχωρσιτά αυτά τα νυφικά» είπε. «Για παράδειγμα, η Poppy Delevingne και η αξεπέραστη εικόνα της Kate Moss, η Bianca Jagger παλιότερα, όλα προσαρμόστηκαν στο τελικό αποτέλεσμα». 

Αν παντρευτείτε τον επόμενο χρόνο, θα ήταν συνετό να εξετάσετε τις επιλογές αυτές της French Connection, που τελικά δεν θέλουν κανένα υπέρογκο ποσό στον προϋπολογισμό σας.

Δείτε τες:

PHOTO: French Connection
PHOTO: French Connection
PHOTO: French Connection

Δες ένα βίντεο να θυμηθείς το γάμο της Κέιτ Μος με τονJamie Hince. Κέιτ φορούσε νυφικό John Galliano :

 

TAGS