Είμαστε μόνο εμείς, ή μήπως είστε κι εσείς οπαδοί της μεταλλικής τάσης, που αυτή τη στιγμή έχει μια σημαντική θέση στην καρδιά των τρεντ; Ταιριάζει ιδανικά με το καθημερινό ντύσιμο κι ας μοιάζει πιο επίσημο. Σε ρούχα αλλά και σε παπούτσια. 

Τα ασημένια ankle boots δε, έχουν την πρωτοκαθεδρία. Φοριούνται με τζιν, με φούτερ, με βαριά κοσμήματα. Ευτυχώς που υπάρχει ακόμα η μόδα σε αυτούς τους ντεφορμέ καιρούς της οικονομικής κρίσης. Η μόδα ακόμα συνεχίζει να κάνει πλάκα και να επαναπροσδιορίζει τη βασικότερη αξία ζωής: τη χαρά. 

Τα μεταλλικά μποτάκια τα φορέσαμε -όσες τα φορέσαμε- στα 80s και σήμερα κάνουν ξανά μπαμ. Κυριολεκτικά. Είναι τόσο έντονη η παρουσία τους που κάποιες πιο συντηρητικές γυναίκες τις τρομάζει. «Μα, δεν είναι too much;». Όχι, δεν είναι. 

Τα μεταλλικά μποτάκια τα φορέσαμε -όσες τα φορέσαμε- στα 80s και σήμερα κάνουν ξανά μπαμ. Κυριολεκτικά.

Στην πραγματικότητα, είναι μια από τις πιο ευπροσάρμοστες τάσεις της φετινής σεζόν. Γιατί παρά την εκθαμβωτική εικόνα τους ταιριάζουν με όλα τα χρωματικά σύνολα και με όλα τα στυλ ντυσίματος. Χωρίς αμφιβολία, αυτές είναι οι νέες «ουδέτερες» μπότες σας. Είναι το νέο μαύρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Με κλασικό τζιν
Με μαύρο τζιν
Με τζιν και καρό σακάκι, αριστερά. Με φούστα και total black δεξιά.

 

TAGS