Αναμφίβολα, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Μέχρι στιγμής, η Δούκισσα του Σάσσεξ έχει αποδείξει ότι είναι μία από τις πιο καλοντυμένες και φινετσάτες παρουσίες παγκοσμίως. Είναι μία γυναίκα που ξεχωρίζει τόσο για τη δυναμική της παρουσία, όσο και για το μοναδικό της στυλ.

Παρόλα αυτά, κατά την τρίτη ημέρα της επίσημης περιοδείας της στην Αυστραλία, η Μέγκαν έκανε ένα στυλιστικό ατόπημα, που πολύ μας απογοήτευσε. Η μέλλουσα μαμά περπάτησε στο πλευρό του συζύγου της πρίγκιπα Χάρι στην ακροθαλασσιά, στη South Melbourne Beach, με το λάθος αξεσουάρ, τυγχάνοντας βέβαια θερμής υποδοχής από τους ντόπιους. Και εκεί που χρειάστηκε να αποχωριστεί τα παπούτσια της και να βουτήξει τα πόδια της στην άμμο, επέλεξε να το κάνει με ένα ζευγάρι μαύρες μυτερές σουέντ μπαλαρίνες, δημιουργία του οικολογικού brand Rothy’s, οι οποίες κοστίζουν 110 λίρες. Τα συγκεκριμένα παπούτσια τα συνδύασε με ένα μαύρο μίντι φόρεμα και μία μπεζ καπαρντίνα.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν επιλέγεις να φορέσεις ένα τέτοιο ζευγάρι, ενώ πρόκειται να περπατήσεις στην άμμο, καθώς λόγω ύφους είναι τελείως ακατάλληλα για μία τέτοια εμφάνιση από μία Δούκισσα.

Δείτε τη συγκεκριμένη επιλογή της Μέγκαν Μαρκλ:

Και εκεί που χρειάστηκε να αποχωριστεί τα παπούτσια της και να βουτήξει τα πόδια της στην άμμο, επέλεξε να το κάνει με ένα ζευγάρι μαύρες μυτερές σουέντ μπαλαρίνες, δημιουργία του οικολογικού brand Rothy’s, οι οποίες κοστίζουν 110 λίρες.

Δείτε ένα βίντεο με την επίσκεψη του ζεύγους στην Αυστραλία:

 

TAGS