Όποιος πει ότι δεν περιμένει με ανυπομονησία την ταινία Ocean's 8, με το βαρέων βαρών cast θα πει μάλλον ψέμματα. Σύσσωμο το «αφρόγαλα» των μεγαλύτερων σταρ του Χόλιγουντ σε μία ταινία: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, και Rihanna.

Εκτός από το cast, το στάιλινγκ είναι ένα ακόμα υπερατού, το οποίο περιμένουμε πώς και πώς. Θέλουμε να δούμε αυτές τις υπεργυναίκες ντυμένες, την καθεμία με το δικό της ύφος. Και σα να μην έφτανε αυτό υπάρχει, φυσικά, και το κόσμημα. Το κόσμημα για το οποίο γίνεται ο χαμός  Η Cartier είναι το κοσμηματοπωλείο, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της ληστείας. Ο λόγος για το αντίγραφο ενός εκπληκτικού κολιέ της δεκαετίας του 1930 που φορούσε ο χαρακτήρας που υποδυόταν Anne Hathaway.

Το περιδέραιο ονομάστηκε Jeanne Toussaint, δημιουργήθηκε αρχικά ως δώρο-έμπνευση στην δημιουργική διευθύντρια του Cartier, τη δεκαετία του 1930 και προσαρμόστηκε προσεκτικά για να σταθεί στις αναλογίες της Hathaway. Ως οαποκλειστικός συνεργάτης κοσμημάτων για την ταινία, η Cartier δάνεισε και άλλα κομμάτια σε ηθοποιούς που έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις μπροστά στις κάμερες.

Cartier κόσμημα
Cartier κόσμημα

Δείτε ένα αναλυτικό τρέιλερ: 

 

TAGS