Τώρα είναι επίσημα η ώρα να σχεδιάσετε τη χειμερινή σας ντουλάπα και παρόλο που είναι εύκολο να βασιστείτε στο αγαπημένο σύνθεμα «τζιν και πουλόβερ» για τους τέσσερις και πλέον μήνες του κρύου και της βροχής, μερικές φορές η εναλλαγή της καθιερωμένη εικόνα σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται να φτιάξει η διάθεσή σας.

Δεν έχετε παρά να υιοθετήσετε το ένα και μοναδικό είδος φούστας που είναι τόσο εντυπωσιακό όσο το oversized, ζεστό πουλόβερ σας: Την μακριά φούστα που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο και λίγο παραπάνω. Κάτι μεταξύ μίντι και μάξι δηλαδή. Ένα μήκος που χαρίζει μια έξτρα εντυπωσιακή θεώρηση κάποιου outfit. 

Είναι τόσο πρακτική και σίγουρη -όσο το σύνολο παντελόνι και πλεκτό-, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο λαμπερή και θηλυκή. Πολύ πιο σαγηνευτική. Σε κάνει να αισθάνεσαι ελαφρώς πιο ανεβασμένη και εξελιγμένη. Οι μακριές φούστες είναι εξαιρετικές για το χειμώνα, επειδή προσφέρουν μέγιστη κάλυψη, ζεστασιά, αλλά και έξτρα θηλυκότητα. 

Επιπλέον, αν επιλέξετε να φορέσετε καλσόν, είναι εύκολο να το καλύψετε με τη φούστα πλήρους μήκους. αν και, φυσικά, μπορείτε επίσης να αφήσετε την κάλτσα-σοσόνι να χαρίσει πρόσθετο χρώμα ή υφή στο ντύσιμο. 

Δείτε πώς τη φόρεσαν διάφορες στιλάτες για να πάρετε έμπνευση: 

PHOTO: @SLIPINTOSTYLE
PHOTO: @FUNDACHRISTOPHERSEN
PHOTO: @SCOUTTHECITY
PHOTO: @MARGOANDME
PHOTO: @SLIPINTOSTYLE
PHOTO: @PAMHETLINGER
PHOTO: @FUNDACHRISTOPHERSEN
PHOTO: @SCOUTTHECITY
PHOTO: @DOUBLE3XPOSURE
PHOTO: @SLIPINTOSTYLE
TAGS