Όπως αποδεικνύεται από την αδιαπραγμάτευτη κομψότητα της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε ξεκάθαρη και προσωπική τοποθέτηση απέναντι στο άψογο στυλ, το οποίο άφηνε μια καθαρά δική της γεύση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε λίγη βοήθεια από τους ειδικούς. Αυτή η βοήθεια ερχόταν μέσω της μακροχρόνιας σχέσης της με την στιλίστα της, Άννα Χάρβεϊ (Anna Harvey), η οποία ήταν η διευθύντρια μόδας της βρετανικής Vogue όταν επιλέχθηκε να συμβουλευτεί τη πιο διάσημη γυναίκα του κόσμου εκείνη την εποχή.

Η Harvey, συγγραφέας και αρθρογράφος, πλέον, του The Telegraph's Timeless Style, μοιράστηκε πρόσφατα μέσω μιας έκδοσης τα άπαντα του αιώνιου στυλ. Από το πώς να επιλέξει κανείς τα καλύτερα σορτς της αγοράς μέχρι ποιο είναι εκείνο το κομμάτι της γκαρνταρόμπας που πρέπει να ξεφορτωθούμε αμέσως.

Η αναγνωρισμένη στιλίστρια είπε δε για τα σορτς κάτι τρελό: πιστεύει ότι είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι από όλα, αυτό που θα καθορίσει εάν είμαστε πράγματι καλοντυμένες ή όχι. 

«Επιλέξτε ένα ζευγάρι σορτς από ένα μη ελαστικό ύφασμα όπως το βαμβάκι, το οποίο δεν θα προσκολληθεί σε όλα τα λανθασμένα σημεία, ειδικά γύρω από την περιοχή του καβάλου» τόνισε χαρακτηριστικά. Η Harvey πρόσθεσε ότι ο ίδιος κανόνας ισχύει και για τα παντελόνια και ότι δεν υπάρχει «τίποτα λιγότερο ελκυστικό από το να βλέπεις μια γυναίκα να τραβάει τα παντελόνια της για να απελευθερώσει τον καβάλο-συμπλέκτη». Δεν μπορεί κανείς μας να διαφωνήσει με αυτό. 

Δείτε μερικά σορτς που δε θα σας εκθέσουν:

Δείτε το εδώ

ZARA ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΤΗ ΚΟΡΔΕΛΑ 19,95 EUR

Δείτε το εδώ

ΖΑRA ΡΙΧΤΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΜΕ ΒΟΛΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ 19,95 EUR

Δείτε το εδώ

ΖΑRA ΠΟΥΑ ΒΕΡΜΟΥΔΑ 19,95 EUR
TAGS