Θεωρείται από πολλούς πιστούς της βιομηχανίας της μόδας ως ένα item που έχει αγγίξει τον απόλυτο κορεσμό και έχει πλέον δώσει την θέση του σε άλλες εξίσου άνετες και πιο στιλάτες λύσεις. Φόρμες, παντελόνια με μαλακό ύφασμα και στρατιωτική γραμμή, χαλαρές παντελόνες είναι μόνο μερικές από τις πιο σύχρονες εναλλακτικές που έρχονται έρθει για να αντικαταστήσουν το ρούχο που για αρκετά χρόνια υπήρξε πιο hot και από την πλατεία Κολωνακίου την δεκαετία του '90. 

Ο λόγος για το κολάν, είτε αυτό προέρχεται από την πιο γκλαμουράτη, βραδινή έξοδο, είτε από ένα ιδρωμένο session στο γυμναστήριο, και το οποίο παρά το γεγονός ότι έχει χιλιοφορεθεί εξακολουθεί να συγκινεί ακόμα και να κρίνεται απαραίτητο κομμάτι κάθε γυναικείας γκαρνταρόρμπας.

Πόσο μάλιστα ένα κολάν που βοηθάει στο να δείχνουν τα πόδια σου χαρακτηριστικά πιο μακριά και εσύ πολύ πιο ψηλή. Μία συγκεκριμένη κυκλοφορία της εταιρίας JoyLab έχει ενθουσιάσει το fashion κοινό, λοιπόν, χάρη στο έξυπνο μοτίβο της από κάθετες, μεταλιζέ γραμμές που βοηθούν στο να επικεντρώνεται το μάτι όποιου σε βλέπει σε μήκος του σώματος σου, προκαλώντας οφθολμαπάτη. Όποιος σε κοιτάζει πιστεύει αυτομάτως πως είσαι ψηλότερη απ' ότι είσαι στην πραγματικότητα.

Δες το ακριβώς από κάτω,

Δες το εδώ

JoyLab Performance Pinstripe High-Rise 7/8 Leggings ($35)

Μερικά ακόμα κολάν της εταιρίας JoyLab.

Δες το εδώ

JoyLab Performance Painterly Floral Print Leggings ($32)

Δες το εδώ

JoyLab High Waisted Seamless Crop Leggings ($30)

Δες το εδώ

JoyLab Mini Striped High Waist Leggings ($37)

Δες το εδώ

JoyLab 7/8 Side Striped Leggings ($25)

 

 

 

 

 

TAGS