Δεν είναι ψέμα ότι επικρατεί σε μεγάλο βαθμό η τάση που θέλει ένα κλασικό τζιν παντελόνι να είναι χρήσιμο πάντα και παντού. Μήπως όμως η παραπάνω τάση δεν είναι κάτι περισσότερο από μύθος;

Οι fashion experts του εξωτερικού, οι οποίες ενδεχομένως έχουν κουβαλήσει κατά καιρούς πολλά άχρηστα ρούχα σε ταξίδια και καλοκαιρινές διακοπές και έχουν μάθει πια το μάθημα τους, κατέληξαν στο ένα και μοναδικό ρούχο που πρέπει να βγάλεις φέτος από την βαλίτσα των εξορμήσεων σου. Σωστά ίσως μάντεψες, ο λόγος για το στενό, καθόλου ελαστικό, 100% βαμβακερό τζιν παντελόνι, που δεν αφήνει το σώμα να αναπνέει και περιορίζει σημαντικά την ελευθερία κινήσεων.

Πολύ απλά αυτό το ρούχο όσο αγαπημένο και βολικό κι αν είναι όλο τον υπόλοιπο χρόνο τόσο αχρείαστο και περιττό είναι στις διακοπές όταν το μόνο που θέλεις είναι να είσαι άνετη και δροσερή.

Με λίγα λόγια μην κολλάς στα συνηθισμένη και καταλήγεις να κουβαλάς μαζί σου πράγματα που στην πραγματικότητα αποκλείεται να φορέσεις. Δες παρακάτω 4 εναλλακτικές επιλογές αν δεν θέλεις να είσαι μονίμως με φορέματα, μίνι φούστες ή τζιν σορτσάκια. Άλλωστε φέτος η μόδα λατρεύει το τρόπικαλ.

Δες το εδώ

Flowing printed shorts, STRADIVARIUS, 9,95 €

 

Δες το εδώ

FLARED PRINTED TROUSERS DETAILS, ZARA, 39.95 EUR

Δες το εδώ 

Tropical shorts, STRADIVARIUS, 15,95ευρώ

Δες το εδώ

STRIPED TROUSERS DETAILS, ΖΑRA, 29.95 EUR

 

TAGS