Ας το παραδεχτούμε. Η λέξη «ευκολοφόρετο» είναι μία από τις πιο ενοχλητικές και βαρετές σε ολόκληρη τη βιομηχανία της μόδας. Καταρχάς, πρέπει να προσδιορίσουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτή η χιλιοειπωμένη λέξη. Δεν είναι στα αλήθεια όλα (ή έστω τα περισσότερα) ρούχα εύκολο να φορεθούν; Αυτό δεν είναι άλλωστε και το νόημα ενός ρούχου που αξίζει να το αγοράσει κανείς;

Παρόλα αυτά οι fashion editors έχουν καταφέρει να δώσουν έναν αρκετά σαφή και ικανοποιητικό ορισμό γύρω από την ουσιαστικότερη έννοια της συγκεκριμένης λέξης. Σύμφωνα με αυτόν, ευκολοφόρετα είναι όλα εκείνα τα ρούχα που δεν χρειάζεται να σκεφτείς αρκετά στο πώς ακριβώς μπορείς ή πρέπει να τα φορέσεις. Είναι εκείνα τα διαχρονικά κομμάτια μίας γκαρνταρόμπας που φοράς με ευχαρίστηση είτε είσαι 15, είτε 85 ετών και είναι πολύ δύσκολο να κάνεις λάθος.

Μέσα σε όλα αυτά, οι ειδικοί επί του θέματος προειδοποιούν: Eτοιμαστείτε να ακούτε αυτή την «κουραστική» λέξη όλο και πιο συχνά μέσα στο 2021 γιατί ολόκληρη η χρονιά θα αφορά σε ρούχα που βασίζοντας στην απλότητα και την ευκολία τους.

Ανάμεσα σε αυτά και ένα κομμάτι που αναμένεται να γίνει τεράστιο τρεντ μέσα στους επόμενους μήνες, ένα από τα πιο απλό και «βασικά» items κάθε γυναικείας, αλλά και αντρικής, γκαρνταρόμπας, το οποίο θα δώσει επιπλέον κουλ αέρα στις εμφανίσεις μας. 

Καιρός, λοιπόν, να ανακαλύψουμε όλοι και ολες από την αρχή ένα αγαπημένο ρούχο που υπάρχει ήδη στην ντουλάπα μας. Και ο λόγος για το κλασικό, καλοραμμένο γαλάζιο πουκάμισο, το οποίο μπορεί να φορεθεί με το οτιδήποτε.

Το ίνσταγκραμ το λατρεύει ήδη και τα μεγάλα fashion brands έχουν επενδύσει γι'αυτή τη σεζόν τις μετοχές τους πάνω τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Arket Relaxed Striped Shirt (£69)

Δες το εδώ

& Other Stories Relaxed Short Sleeve Shirt ( $55) $32

Δες το εδώ

R13 Oversized Pinstriped Cotton Oxford Shirt (£355)

Δες το εδώ

COS Cotton Oversized Shirt (£59)

Δες το εδώ

Reiss Greenwich Soft Blue Soft Wash Button Down Oxford Shirt – Reiss (£65)

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS