Η Vans και η Vivienne Westwood Anglomania παρουσιάζουν μία ιδιαίτερη συλλογή υποδημάτων, που υμνεί την ατρόμητη προσωπική έκφραση. H Vans, το αυθεντικό action sports brand και έντονος υποστηρικτής της δημιουργικής έκφρασης, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Βρετανικό οίκο μόδας Vivienne Westwood και δημιουργούν μία capsule συλλογή υποδημάτων, αφιερωμένη στην ατρόμητη προσωπική έκφραση και απελευθέρωση.

Η συλλογή Vans x Vivienne Westwood Anglomania θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 20 Σεπτεμβρίου. Η αποκλειστική αυτή συλλογή αποτελεί μία επανερμηνεία εμβληματικών και παλαιότερων Westwood εικονογραφήσεων, γραφιστικών και σχεδιαστικών σημειώσεων του οίκου, που παρουσιάζονται σε έξι Vans Classics μοντέλα.

Τονίζοντας την καταγωγή του κάθε brand, το Sk8-Hi περιλαμβάνει ανάγλυφα σχέδια από ένα χειρόγραφο γράμμα που στάλθηκε από τη Νότια Καλιφόρνια στην flagship boutique της Vivienne Westwood, στην οδό Conduit 44 στο Λονδίνο.

Το Sk8-Hi είναι σχεδιασμένο με ένα φυσικό παλ χρώμα δέρματος, έχει τυπωμένη μια ταχυδρομική σφραγίδα με την ημερομηνία λανσαρίσματος της συλλογής και διαθέτει δερμάτινη εξωτερική σόλα.

Το Sk8-Hi Platform συμπληρώνει τη συλλογή, αντλώντας έμπνευση από τις μπότες του πειρατή της Vivienne Westwood -οι οποίες πρωτοεμφανίστηκαν το 1981 ως μέρος της εμβληματικής συλλογής Pirate Collection. Το Sk8-Hi Platform δανείζεται χαρακτηριστικά στοιχεία από τις εμβληματικές “Pirate boots” της Vivienne Westwood και ενισχύεται με το δερμάτινο λουρί σε φυσικό παλ χρώμα που κουμπώνει στο πάνω μέρος.

Ενώνοντας την ιστορία και των δύο brands, το Checkerboard Slip-On σχεδιάστηκε συνδυάζοντας το χαρακτηριστικό μοτίβο της σκακιέρας Vans με το χαρακτηριστικό γραφικό σύμβολο της Vivienne Westwood “DESTROY”, υπογραφές των δύο brands που πρωτοεμφανίστηκαν και οι δύο το 1977. Η Westwood διατηρεί την πρόθεση του συνεχώς μεταβαλλόμενου μοτίβου της σκακιέρας, ανατρέποντας το κλασικό σχέδιο, ώστε να απεικονίζει μεγαλύτερα τετράγωνα εφαρμοσμένα διαγώνια.

Με επιλογές από τα 90s αρχεία της Vans, η συλλογή επαναφέρει το Style #53. Το loafer-style slip-on μοντέλο χαρακτηρίζεται από μαύρο suede στο πάνω μέρος, μαύρη εξωτερική σόλα και τη γνωστή πολύχρωμη μεταλλική σφαίρα της Vivienne Westwood ως τελείωμα.

Tα κλασικά μοντέλα Old Skool και Authentic ολοκληρώνουν τη συλλογή Vans x Vivienne Westwood Anglomania, φέροντας τη σφαίρα και τον κεραυνό της Vivienne Westwood, δύο εμβληματικά σήματα του οίκου. Το Old Skool είναι σχεδιασμένο εξωτερικά με suede και καμβά, με ραφές σε μουσταρδί χρώμα που έρχονται σε αντίθεση με την gum σόλα. Το κλασικό μοντέλο της Vans, το Authentic, παρουσιάζεται σε ένα νέο έντονο χρώμα sky-blue, που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτή τη συνεργασία. Και τα δύο αυτά μοντέλα ολοκληρώνονται με το “VW” μονόγραμμα.

*Η συλλογή Vans x Vivienne Westwood Anglomania θα είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και στο Nicosia Mall στην Κύπρο, στο νέο κατάστημα της Vans στο Golden Hall, στο official corner της Vans στο Attica City Link και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS