Εδώ και δύο εβδομάδες ξυπνάς κάθε πρωί την ίδια ακριβώς ώρα, φτιάχνεις στα γρήγορα έναν καφέ και κάθεσαι στο λάπτοπ χωρίς να βγάλεις καν τις πιτζάμες σου. Σιγά-σιγά αισθάνεσαι ότι όλο αυτό είναι κάτι αντίστοιχο με την ημέρα της Μαρμότας, όλες οι μέρες μοιάζουν με μία ίδια και απαράλλαχτη ευθεία γραμμή, σταδιακά ξεχνάς να χτενιστείς ή να πλύνεις σχολαστικά το πρόσωπο σου. Κάπως έτσι οι επιπτώσεις της καραντίνας αρχίζουν να εισβάλουν στην ψυχολογία σου και ο μοναδικός τρόπος για να τις εμποδίσεις είναι κάνοντας όλα εκείνα τα πράγματα που θα έκανες αν η ζωή μας δεν είχε μεταλλαχτεί τόσο ξαφνικά, αν η ροή της καθημερινότητας συνεχιζόταν με τους ίδιους αμείωτους ρυθμούς. 

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι το να σηκώνεσαι κάθε μέρα και να ετοιμάζεσαι σα να πρόκειται να βγεις από το σπίτι για κάποιες χαλαρές δουλειές είναι ένας πολύ καλός τρόπος να παραμείνεις σε καλή ψυχολογική κατάσταση κατά την διάρκεια της απομόνωσης. Οι παλιές φόρμες που έχεις χρόνια στο συρτάρι σου, εκείνες που φοράς όταν κάνεις δουλειές στο σπίτι, μάλλον δεν μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά. Αν, λοιπόν, θες να επενδύσεις σε δύο-τρία κομμάτια loungewear (ο όρος που χρησιμοποιούμε για τα ρούχα που είναι ιδανικά για τις ώρες μέσα στο σπίτι, αλλά μπορούν να φορεθούν και σε μία σύντομη βόλτα στα γύρω μαγαζια) τότε αυτή είναι ευκαιρία να το κάνεις χωρίς να ξοδέψεις πολλά.

Στο ιντερνετικό κατάστηματα των Μarks & Spencer θα βρεις την πιο κομψή αλυσίδα items για μέσα στο σπίτι σε τιμές που δεν ξεπερνούν τις 30 λίρες ακόμα και για κασμιρένια αξεσουάρ όπως οι κάλτσες. Οι αποστολές γίνονται σε διεθνές επίπεδο με ένα κλικ από το σπίτι σου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Marks and Spencer Pure Cotton Ribbed Raglan Cardigan (£30)

Δες το εδώ

Marks and Spencer Ribbed V-Neck Button Detail Jumper (£25)

Δες το εδώ

Marks and Spencer Textured High Neck Longline Shell Top (£23)

Δες το εδώ

Marks and Spencer Button Detailed Midi Cardigan (£30)

Δες το εδώ

Marks and Spencer Pure Cashmere Socks (£30)

Δες το εδώ

Marks and Spencer Pure Cashmere Socks (£30)

Δες το εδώ

Marks and Spencer Quick Dry Yoga Joggers (£16)

Δες το εδώ

Marks and Spencer Linen Rich Ankle Grazer Peg Trousers (£20)

 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS