Μπορεί ο καιρός να είναι ακόμα καλοκαιρινός, αλλά τυπικά μπήκαμε στη φθινοπωρινή περίοδο. Και ίσως κάποιες από εσάς έχουν ήδη ξεκινήσει να ενημερώνονται για τις τάσεις της μόδας και για το τι θα φορεθεί αυτό το χειμώνα.

Το βελούδο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο την προηγούμενη σεζόν σε όλους τους οίκους μόδας. Και απ'ότι φαίνεται θα μας απασχολήσει αρκετά και φέτος, καθώς είναι η απόλυτη τάση στις τσάντες και τα αξεσουάρ τη νέα σεζόν.

Μια τσάντα μπορεί να διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στο συνολικό μας outfit και να διαμορφώσει εξεζητημένες εμφανίσεις. Εξάλλου, είναι το item που δε μπορούμε να αποχωριστούμε και γι' αυτό δεν είναι τυχαίο που πολλές από εμάς έχουν φετίχ με αυτό το αξεσουάρ.

Το πολυτελές και αριστοκρατικό βελούδο έκανε δυναμικό comeback πέρυσι και θα κυριαρχήσει και φέτος, ειδικά στις τσάντες και συγκεκριμένα στις μικρές cross body bags. Γι' αυτό μην φοβηθείτε να το υιοθετήσετε τόσο στις καθημερινές, όσο και στις πιο επίσημες εμφανίσεις σας. Μια βελούδινη τσάντα, πάντα συνδυασμένη με το κατάλληλο outfit, μπορεί να φορεθεί εύκολα από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή βόλτα.

Συνεπώς, η velvet bag είναι μία από τις πιο έξυπνες αγορές, που μπορείτε να κάνετε αυτόν το χειμώνα.

 

 

TAGS