Αυτή η χρονιά είναι σίγουρα η χρονιά των κρίκων. Πέντε κρίκοι ένα τάλιρο. Τα υπέροχα XL δαχτυλίδια των αυτιών που εκτός από κλασικά, κομψά και σέξι είναι τόσο διαχρονικά όσο το σεβαλιέ στο μικρό δάχτυλο. 

Η σχεδιάστρια μιας φανταστικής σειράς κρίκων, από πλέξιγκλας, η  Alison Lou μόλις κυκλοφόρησε μια γραμμή σκουλαρικιών με τίτλο Loucite. Η γραμμή αποτελείται από χοντρά σκουλαρίκια lucite hoop σε τρία διαφορετικά μεγέθη, σε μια ποικιλία από όμορφα (κυρίως παστέλ) χρώματα, και το πρόσωπο της εκστρατείας είναι η Emily Ratajkowski.

Οι τιμές κυμαίνονται από 125 δολάρια για τα μικρά στεφάνια, μέχρι 165 δολάρια για τα μεγάλα. Η δημιουργική διευθύντρια Alison Chemla λέει: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια προσιτή και σύγχρονη συλλογή χρησιμοποιώντας μοναδικά υλικά και, φυσικά, είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν πρόκειται για τα χρώματα και το μέγεθος των Loutste Jelly Hoops - τα μικρότερα είναι ωραία για καθημερινή χρήση, τα μεγαλύτερα είναι τέλεια για νυχτερινές εμφανίσεις. Έχουμε δημιουργήσει πραγματικά το τέλειο σκουλαρίκι ακριβώς για τους καλοκαιρινούς μήνες».

Η γραμμή αποτελείται από χοντρά σκουλαρίκια lucite hoop σε τρία διαφορετικά μεγέθη, σε μια ποικιλία από όμορφα (κυρίως παστέλ) χρώματα, και το πρόσωπο της εκστρατείας είναι η Emily Ratajkowski.

Δείτε τα εδώ

Alison Lou Loucite Small Jelly Hoops ($125)

Δείτε τα εδώ 

Alison Lou Loucite Medium Jelly Hoops ($145)

Δείτε τα εδώ

Alison Lou Loucite Large Jelly Hoops ($165)

Δείτε το εδώ

Alison Lou Loucite Jelly Hoop Set ($395)
TAGS