Δεν υπάρχει πιο βολικό παπούτσι από τις φλατ εσπαντρίγιες. Το γεγονός ότι προσομοιάζουν ελαφρώς σε παντόφλες, είναι ενδεικτικό της άνεσης που προσφέρουν στο πόδι, σε κάθε περίσταση. Είναι παπούτσια ταξιδιού, γραφείου, βόλτας και μιας casual βραδινής εξόδου και φοριούνται με τα πάντα- είναι επίσης τα μόνα κλειστά παπούτσια που θα πάρεις στη βαλίτσα διακοπών.

Όμως, η TOMS κατάφερε να μας κάνει να ανυπομονούμε για το φθινόπωρο, με μια συλλογή που μας επιστρέφει πολλά χρόνια πίσω- μια συλλογή από πριγκίπισσες, που επιστρέφουν στο ενήλικο παρόν μέσα από το πιο cool και άνετο υπόδημα.

Η παραμυθένια συλλογή της Toms

Η TOMS κάνει ‘βουτιά’ στο παλιό αρχείο της Walt Disney και ανακαλύπτει μια σειρά από κλασικά σκίτσα των χαρακτήρων της Disney, από την δεκαετία του 30’. Τα αυθεντικά σχέδια στα οποία βασίστηκαν οι πιο κλασικές αγαπημένες μας ταινίες της Disney.

Τα αυθεντικά σχέδια στα οποία βασίστηκαν οι πιο κλασικές αγαπημένες μας ταινίες της Disney

Η συνέχεια είναι απλή : Η Σταχτοπούτα, η Ωραία Κοιμωμένη και η Χιονάτη μαζί και η παρέα τους, μεταμορφώνονται στην limited συλλογή για γυναίκες και παιδιά της DISNEY X TOMS για Φθινόπωρο 2018.

H συλλογή θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο

 

DISNEY X TOMS

Τα original animator σκίτσα από το αρχείο της Disney σχεδίασε μια ομάδα νέων γυναικών μεταξύ του 1930 έως του 1959.  Αυτές οι γυναίκες ευθύνονται για την απίστευτα λεπτομερή μαγεία που ακόμα εκπέμπουν τα classic Disney films. Η TOMS εμπνεύστηκε από αυτές τις ιστορικές δημιουργίες και κρατώντας τα αυθεντικά τους σκίτσα κυκλοφόρησε μια συλλογή αφιερωμένη στην δουλειά τους, που τόσα χρόνια διαμορφώνει τις αναμνήσεις τόσων παιδιών. 

Η TOMS εμπνεύστηκε από αυτές τις ιστορικές δημιουργίες και κρατώντας τα αυθεντικά τους σκίτσα

Η Χιονάτη μαζί με τους φίλους της, Gus και Jaq, η Ωραία Κοιμωμένη με την μαγική της νονά και η Χιονάτη με όλη την παρέα των επτά νάνων, γίνονται κλασσικές Alpargata εσπαντρίγιες αλλά και slip-on Avalons. Οι κλασσικοί χαρακτήρες που τόσο αγαπήσαμε κυκλοφορούν σε μια limited edition συλλογή που εύχεται τα κορίτσια του σήμερα να κυνηγήσουν και αυτά τα όνειρά τους και να γράψουν την δική τους ιστορία.

Η Ωραία Κοιμωμένη σε μορφή εσπαντρίγιας

Η συλλογή DISNEY X TOMS θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο σε επιλεγμένα καταστήματα και στα TOMS flagship stores και online στο toms.gr.

TAGS