Σε 24 ώρες χωρίζεται η μέρα και κάποιες φορές μπορεί να είναι αρκετές, ενώ άλλες λίγες. Σε κάθε περίπτωση, όμως, μέσα σε 24 ώρες μπορούν να χωρέσουν πολλές περιστάσεις, εκδηλώσεις και υποχρεώσεις. Έτσι, η γκαρνταρόμπα αλλά και η εμφάνιση μας πρέπει να προσαρμόζεται γρήγορα -μέσα σε λίγα μόλις λεπτά πολλές φορές- στην εκάστοτε περίσταση.

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως το αυτοκίνητο ή h tote τσάντα είναι γεμάτα μέχρι πάνω με αξεσουάρ, ρούχα ακόμα και προϊόντα μακιγιάζ, έτσι ώστε να μπορέσουμε να φρεσκαριστούμε και να αλλάξουμε το σύνολο μας, το οποίο κατά βάση στηρίζεται σε βασικά κομμάτια. Πρόκειται για εκείνα που μας χαρίζουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία, για να δημιουργούμε πολλαπλά looks, ενώ ο "κορμός" παραμένει ίδιος. Αυτά μπορεί να είναι ένα midi φόρεμα, το διαχρονικό combo πουκάμισου - jeans, το tailored παντελόνι σε ουδέτερες αποχρώσεις, το oversized blazer και τα υποδήματα που συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα. Στα τελευταία θα εστιάσουμε σήμερα, καθώς παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στο καλοκαιρινό στιλ.

Αυτά μπορεί να είναι ένα midi φόρεμα, το διαχρονικό combo πουκάμισου - jeans, το tailored παντελόνι σε ουδέτερες αποχρώσεις, το oversized blazer και τα υποδήματα που συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα. Στα τελευταία θα εστιάσουμε σήμερα, καθώς παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στο καλοκαιρινό στιλ.

Πέδιλα, τα καλοκαιρινά

Τα υποδήματα αυτής της season αποτελούν μία δύσκολη υπόθεση, αφού είναι δυσεύρετο ζευγάρι, εκείνο που μπορεί να μας χαρίσει τόσο την πολυπόθητη ευελιξία για τις πολυάριθμες υποχρεώσεις μας όσο άνεση και κομψότητα. Βέβαια τίποτα δεν ακατόρθωτο και εμείς κάναμε την έρευνα και ξεχωρίσαμε εκείνα τα καλοκαιρινά ζευγάρια, που πληρούν τις προϋποθέσεις και τις ανάγκες όλων μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Kεντρική φωτογραφία: iStock

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS