Η φετινή, φθινοπωρινή κολεξιόν άνετων ρούχων του Oysho στοχεύει στη διαχρονικότητα. Εκείνα τα ζεστά, μαλακά, άνετα ρούχα που φοράμε μέσα στο σπίτι και δυσκολευόμαστε να πείσουμε τον εαυτό μας να τα βγάλει, προκειμένου να ετοιμαστεί για τη δουλειά ή για τη βόλτα.

Κάθε χρονιά η φιλοσοφία του Oysho μοιάζει να αγκαλιάζει όλο και περισσότερα κομμάτια που μπορούν με τεράστια ευκολία να φορεθούμε σε πολλές καθημερινές περιστάσεις πέρα από τα άραγμα στο σπίτι και τα νέα πουλοβεράκια, οι χουχουλιάρικες ζακέτες και τα άνετα παντελόνια είναι απλά ακόμα μία απόδειξη.

Η λογική της νέας κολεξιόν «πατάει» πάνω σε μίνιμαλ, κλασικές γραμμές και σε χρώματα που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα φύγουν με τίποτα από τη μόδα. Την ίδια στιγμή οι γραμμές των ρούχων γίνονται ένα με την απόλυτη τάση της εποχής. Oversized. Επιβλητικά ζιβάγκο σε μεγάλα νούμερα, ριχτά πουκάμισα που θυμίζουν πιτζαμάκι αλλά θέλεις σαν τρελή να τα φορέσεις στο γραφείο. 

Πάρε μία πρώτη ιδέα από τη νέα συλλογή με την ονομασία Ageless, δηλαδή ρούχα που δεν έχουν ηλικία. Αειθαλή και επίκαιρα όποτε κι αν τα φορέσεις.

 

 

 

 

 

 

Δες το εδώ

Jacquard sweater 29.99 €

 Δες το εδώ

Ecologically grown cotton striped shirt 22.99 €

Δες το εδώ

Long jumpsuit with crossover neckline 45.99 €

 

 

 

 

TAGS