Υπάρχουν τα βασικά ρούχα της κάθε ντουλάπας και τα άλλα. Στα βασικά συγκαταλέγονται τα λευκά T-Shirt, τα τζιν, τα μαύρα σακάκια, οι μαύρες γόβες και ό,τι δικαιολογεί την αναγκαιότητα που συνοδεύει τη λέξη βασικά. 

Ένα ντύσιμο όμως ορίζεται από τα αξεσουάρ του και τα έξτρα του κι εκεί εστιάζουμε τις περισσότερες φορές εδώ στο womanTOC. Όμως δε μπορούμε να αγνοήσουμε το βασικότερο των βασικών κομματιών: Το τζιν. Και μάλιστα εκείνο, το ένα, το μοναδικό, που αναδεικνύει τη φιγούρα μας καλύτερα από τα άλλα, το αγαπημένο μας τζιν.

Λοιπόν, κυρίες μου, το τζιν αυτό είναι το μαύρο τζιν. Είναι ευέλικτο ως προς τους συνδυασμούς και το στάιλινγκ και φυσικά σμιλεύει το σώμα όσο κανένα. Skinny, mummy, cropped, σε ίσια γραμμή ή ελαστικό, ξεβαμένο ή βαθύ μαύρο, το τζιν αυτό είναι το πιο κλασικό και ταυτόχρονα το πιο φετινό κομμάτι της ντουλάπας σας -για όποια χρονιά κι αν μιλάμε, χθες, σήμερα, αύριο. 

Ταιριάζει σε κάθε περίσταση, από το πρωί μέχρι το βράδυ και φοριέται με όλα τα είδη παπουτσιού, από sneaker μέχρι πέδιλο με ψηλό τακούνι. Ακολουθεί τη γραμμή του σώματος αλλά έχει το οπτικό εφέ της σμίκρυνσης. Σαν να μαζεύει τα έξτρα και να κολακεύει περισσότερο από τα άλλα τζιν. Σαν να κατεβήκαμε ένα νούμερο κάτω. 

Κανένα μαύρο τζιν δεν μοιάζει με το άλλο, όσο κι αν φαίνονται ίδια. 

Δείτε πώς το φόρεσαν κάποιες γυναίκες στους δρόμους των πόλεων:

Skinny μαύρο τζιν με φανελάκι και γόβες.
Ίσιο μαύρο τζιν με παλτό και γόβες.
Skinny μαύρο τζιν με αρβυλάκια και δερμάτινο τζακετ.
Φαρδύ μαύρο τζιν με πουλόβερ και κόκκινα παπούτσια.
Μαύρο τζιν με καμπάνα και λευκό πουκάμισο.

 

TAGS