Ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της ηλικίας του σχεδιάζοντας στα όνειρα τους τον γάμο των ονειρών σου; Δεν σε απασχολεί το να πας στην εκκλησία, να φορέσεις τούρτα νυφικό, ακριβά κοσμήματα και ένα ζευγάρι ψηλά, λευκά πέδιλα; 

Στον αντισυμβατικό σου γάμο που θα ξεχωρίσει απ' όλους τους υπόλοιπους μόλις ήρθε να προστεθεί μία ακόμα λεπτομέρεια που μάλλον θα σε ενθουσιάζει αφού ξεφεύγει εντελώς από την κλασική εικόνα της νύφης που οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους. 

Όπου κι αν παντρεύτείς, ό,τι και αν επιλέξεις να φορέσεις αν θέλεις το πιο νυφικό αλλά άνετο παπούτσι του κόσμου, τότε ρίξε μία ματιά στη νέα συλλογή των Keds που κυκλοφόρησαν τα πιο ιδιαίτερα λευκά sneakers για κορίτσια που θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή του Δημαρχείου με ξεχωριστά βήματα.

Τα λευκά, αθλητικά νυφικά παπούτσια με την υπογραφή της μεγάλης εταιρίας υποδημάτων είναι γεγονός, κοστίζουν από 80 μέχρι 120 δολάρια και είναι ήδη εδώ. Άσε που μπορείς άνετα να τα φορέσεις και μετά με οποιοδήποτε απλό, καθημερινό ντύσιμο δίνοντας ένα ρομαντικό εφέ σε κάθε εμφάνιση σου.

Δες το εδώ

keds x kate spade new york triple decker sneakers $120.00

Δες το εδώ

keds x kate spade new york triple decker sneakers $120.00

Δες το εδώ

keds x kate spade new york champion sneakers $80.00

Δες το εδώ

keds x kate spade new york triple decker sneakers $95.00

 

 

TAGS